The 27th Golden Disk Awards. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

The 27th Golden Disk Awards.




Assalamualaikum n annyoenghaseo :)

Siapa yang lihat tajuk tapi masih tak tahu apa benda memang nak kena cepuk..terutama peminat K-Pop..hehe :p.. rasanye semua orang yang memang gila k-pop dah tahu kan pasal Golden Disl Awards.. tadi bukak fb and terlihat di page The 27th Golden Disk Awards gambar2 kumpulan yang telah sampai ke malaysia.. wahhh.. jelous kowt siapa yang dapat pergi.. arrien nak tengok INFINITE!!.. wahh my oppa infinite ;'D.. oke sebenarnye takde apa pon nak cakap,sebab bukan arrien dapat pergi pon..hehe.. oke jom kita tengok gambar2 kumpulan k-pop yang telah sampai ke malaysia-->>



List artis yang akan sertai Golden Disk Award.


INFINITE!!.. wahh..nie yang aku nak menjerik nie ..hehe.. Yang baru sampai di Malaysia malam nie.. :D


B1A4!! ..ohh jin young.. *proud to be BANA* haha 



SJ.. Also *proud to be ELF* ;P


-_-" erkk nie arrien tak tahu kumpulan apa.. coz arrien tak minat.. hehe..


SHINEE!!.. ohh my shinee world :D *bwing2*

Oke yang tu jer lah yang nak share ngan korang.. kalau nak tengok lagi gambar 2 artis yang dah sampai malaysia boleh ke page  Golden Disk Awards .. oke bye.. wassalam ^_^

2 ulasan:

RadhiahIlyas ッ berkata...

http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/hallu-semuanya-haha-d-hari-ni-keletihan.html

Arrien ::@man!:: berkata...

tq coming here :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani