Header yang paling aku suka :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Header yang paling aku suka :D


Assalamualaikum :)

Dah 2 hari arrien private kan..ehh yeke 2 hari?? entah arrien tak brapa pastilah..haha..
disebabkan sebelum nie arrien ad guna blogskin kan..jadi tetiba terasa rindu pulak tekat template design nie..haha.. dan semalam dengan punuh semangat arrien buat header baru untuk 'menyambut kepulangan' template design nie..haha (gila skema kau) huuu..

Dan..dan..dan (heh berapa banyak dan lah ;P) dalam banyak2 header yang arrien penah buat,arrien paling suka hari kali nie.. see,siap ada gambar my L lagi.. huhu (gila aku suka dia :D) siap tergantung bagai gambar tu.. haha.. and i also this my blog kali nie lagi cantik,(bagi pandangan saya lah yea,kalau korang tak tau lah pulak kan.. hee) walaupon hanya 10% boleh dikatakan yang tu jer berubah..haha.. anyway arrien sayang sangat blog arrien.. and kepada teman2 diluar sana,ples2.. jangan jadi copycat dengan mencuri apa2 yang hak arrien oke.. terutama sekali jangan curi code di page source oke.. Ingat berdosa tau kalau mencuri :)

*cantik tak?? arrien suka sangat header nie :D*
Arrien tak pergi sekolah hari nie coz sakit kaki, (ehh sakit tapi boleh pulak update!!)
yer lah,orang update tengan tangan bukan kaki.. hehe  :p

Wassalam ^_^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani