L Infinite version Doodle. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

L Infinite version Doodle.





Assalamualaikum :)

Macam mane korang dengan sekolah,oke?? arrien?? alhamdulillah,boleh la.. (ekk lain macam jer perkataan boleh la tu?? ;D) yer la.mane tak nye,masuk F4.. Aliran sains lagi.. tambah2 subjet baru pulak.. mahu nye tak sebut "boleh la"..hehe memang susah,tadi belajar BIO pun dah blur otak.. satu apa tak paham,ustazah tanya "faham semua??" ermm,dengan patuhnye 28 orang murid semua pun mengagguk..haha (skema betul ayat)..oke stop,dah lari dari tajuk.. 

Sebenarnye arrien nie memang rajin buat kerja2 yang tak berapa nak mendatangkan faedah nie..hehe (kalau buku gila malas nak baca!) antaranye,keje nak melukis jer..tak dapat melukis dalam sketch book,mesti SAI lah menjadi mangsa tangan arrien yang gatal nak melukis nie.. apa lagi,disebabkan kegatalan tangan arrien yang suka melukis nie,jadi terhasillah L dalam versi doodle ->


Haha memang tak boleh belah la dengan mata sepek dia tu..tambah pulak senyum sinis dia.. fuhh memang lah dia nie "L" haha..oke dah3..melalut jer keja aku.. oke stop dekat sini dulu.. Nak pergi buat latihan Add math pulak,almaklumlah..budak baru belajar.. kena lah lebih belajar..erkk ~~'

oke bye,WASSALAM ^_^

2 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

Ahakz.... comelnyaaaaaaaaaa.... hehehe

Arrien ::@man!:: berkata...

@✿A I N A A✿ haha..besa2 jer..anyway thankz :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani