[BUZY] Tq for your invitation, but... | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

[BUZY] Tq for your invitation, but...


(3) infinite kim myungsoo | Tumblr
Assalamualaikum :)

Hari tu, hampir seminggu arrien tak update,right?? so hampir seminggu juga lah arrien tak bukak cbox.. so kalau dah seminggu tak bukak cbox tu,of course macam-macam yang disent oleh pengungjung blog arrien kan.??.. oke jap,tak nak membebel banyak-banyak..straight to the point jer oke ;D

        

Nampak printscreen cbox arrien.. oke sebelum tu,entry nie bukan nak berbangga coz ramai yang comment dicbox arrien oke. entry ini just nak ucapkan terima kasih kepada orang-orang yang menjemput arrien untuk join GA.. nampakkan?? btw sorry kepada nama-nama awak yang arrien prntScr kan nie,di public kan :D
Terima kasih banyak-banyak kepada yang menjemput,but sorry coz tak semua arrien boleh join and sempat nak join. Maklumlah sekarang nie bulan Ramadhan dan masa nak update and bukak blog memang tak sempat. Pagi pergi sekolah, malam pergi tarawih pulak..balik tarawih mesti dah pukul 10-11 malam. pastu dengan homework lagi.. so really sorry,coz sangat sebuk sekarang nie.. 

Kalau ada masa macam sekarang nie pun,bukan tak nak join.. but kadang-kadang tu,ad GA yang letak banyak syarat.. letih seh nak pergi follow seorang-seorang..nak pergi like page satu-satu.. huhu.. penat -,-" Tapi kalau yang arrien rasa arrien nak join,arrien akan join :) Btw arrien hargai sangat-sangat coz korang sudi jemput arrien.. so arrien nak ucpkan TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK.. Thankz you.. Kamsahamnida ^_^ *throwheart :D
Menulis dalam keadaan berselimut */bukan tengah tidur but kesejukkan coz hujan and demam ;x*

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani