[ I'm Sorry ] I really want to do .. but I can't. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

[ I'm Sorry ] I really want to do .. but I can't.


Infinitely Exotic
Assalamualaikum :)

Dari tajuk lagi, entry arrien dah mengambarkan yang arrien tengah sedih. You know why?? because arrien tak dapat tunaikan permintaan maybe my follower,or maybe my reader or seangkatannye. 


Korang dah baca request2 yang telah dibuat di my ask.fm,my cbox and my fanpage? Sebab tu lah arrien membuat entry memohon maaf ini. Kepada tuan-tuan yang mengrequest supaya arrien buatkan blogskin tu,arrien nak mintak maaf coz arrien tak dapat tunaikan permintaan korang. Bukan taknak tolong,but tidak boleh tolong kerana SIBUK. You all tahu kan sekarang nie pun arrien jarang update blog kerana sibuk,apatah lagi untuk menerima request buatkan blogskin or edit blog.

Request tuto pun tak semua arrien dapat buatkan. Arrien sangat-sangat sibuk bila time sekolah,ada masa pun time cuti..tu pun macam-macam benda lagi arrien nak kena buat. Sekarang nie minggu arrien exam,korang faham2 lah. Sekolah 2 aliran,so kalau exam memang lama. Kadang-kadang tu sampai sebulan baru habis. Ini betul ye,bukan rekaan. That why setiap kali arrien update,mesti dalam entry arrien ada perkataan "BUZY" and "EXAM". Lagi beberapa bulan je lagi arrien akan hadapi Thanawi. So perlu menghafal kitab-kitab mulai sekarang. Tu yang menyebabkan arrien bertambah sibuk.

Arrien memang ada terniat hendak buat blogskin,but seperti sedia maklum. MASA sangat dengki. Pantang hendak ada masa lenggan mesti ada benda yang kena buat. So arrien harap kepada yang mengrequest tu,tidak makan hati kerana arrien tak dapat tunaikan permintaan korang. But arrien janji,kalau arrien ada masa yang lapang and panjang arrien akan buatkan blog skin and maybe akan buka tempahan untuk edit blog. So jangan marah or benci arrien hanya oleh kerana arrien tak dapat tunaikan permintaan korang yea. Harap sangat korang memahami keadaan arrien sekarang. :)
Facebook and twitter pun dah jarang on9. i'am sorry (plez kalau dah follow jangan unfollow balik,perkara itu kurang baik*



6 ulasan:

Mong Sya berkata...

emm.. it's okey.. Sya faham.. good luck for your exam :)

Fajar Rizkiana Dewi berkata...

sorry if i'm disturb you chingu >,<

MieNielKaiRa berkata...

GoodLuck exam ..

atikah elias berkata...

eahh tak apa lah akak . sori kalau request saya tu mengganggu fokus akak untuk exam . good luck kay :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Fajar Rizkiana Dewi it's oke chingu :)

Arrien ::@man!:: berkata...

TQ u all for the support.. insyaallah i will do my best :')

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani