Freebies : Header K-Pop. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Header K-Pop.



Tumblr_m10noayert1rrzovoo1_500_large
Assalamualaikum :)

Semalam my PS dah oke.. jadi teringin nak buat header nak bagi kat korang yang nak lah yea..hehe     , tak tahu lah cantik ker tak.. jadi sape yang nak ambik,just take it oke, but credit me plez ^_-
Nie ialah header berbackground ~~

http://i.imgur.com/D7dt6e6.png

 
http://i.imgur.com/uUmuO03.png

 
http://i.imgur.com/icFaSKG.png

 
http://i.imgur.com/cc1ZYlO.png

13 ulasan:

miss nino . berkata...

comel header awak buat :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@miss nino . thankz :)

MrSyidahh berkata...

wahhhh ! cunnya header ! nak tanyee dari mana awak belajar buat header cun2 nih ? :D awesome !

Arrien ::@man!:: berkata...

@MrSyidahh terima kasih. dari mana belajar?? tengok header cun2 di blog orng lain and try buat sendiri.. hehe :D

Shin Neul Mi berkata...

Ambik Myungsoo tu eh ^^

Arrien ::@man!:: berkata...

@Shin Neul Mi haha oke,silakan :)

Iman Maisarah berkata...

saya ambil yea ? sorry tak credit sebb saya tak tahu mcm mna nak buat .

Hayu Minangkani Putri berkata...

Ambik Myungsoo ye?

Arrien ::@man!:: berkata...

@Hayu Minangkani Putri oke :)

Nureen Sofiya berkata...

Akak saya amik HunHan tau.. tq

Arrien::@man!:: berkata...

@Nureen Sofiya oke , u are wel :)

Eun Kwang Jihot berkata...

Assalamualaikum,kak!Saya amek luhan tu yer!!Thankyu

Arrien::@man!:: berkata...

@Eun Kwang Jihot waalaikumussalam..oke dear :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani