Sorry, I'm obsessed with Infinite :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Sorry, I'm obsessed with Infinite :D




Tumblr_m9g6jjv59j1r4fnj8o1_500_large

Assalamualaikum :)

Seperti di tajuk diatas.. memang saya obses gila dengan INFINITE..haha.. jangan marah or kata apa2 yea.. diam n baca saja..ngeh3.. tadi bukak utube and search INFINTE.. and than terjumpa satu video infinite di GDA.. wahh.. teruja aku :p.. impian arrien nak tengok persembahan infinite di GDA tercapai jugak walaupon bukannye live.. tengok video pon jadi lah.. haha


*Pausekan lagu di blog sye dulu,sebelum tengok..*

haha.. memang rasa nak menjerik bila tengok video nie.. terutama bila time L yang menyanyi.. nasib baik time tengok video nie takde orang kat rumah.. kalau tak memang diaorang akan tengok arrien macam orang tak betul dah.. dok tersengih2 tengok video nie.. haha.. 

Tumblr_mhawg6jrdl1s0wv5ro1_400_large

Tumblr_m2brtdxrjp1qb728qo1_r1_500_large

wahha.. L memang hensem ;p terutama sekali time dia menyanyi lagu paradise di GDA tu ..wahhh.. (rasa nak menjerik lagi nie :D)

Tumblr_lzh7nt6zpd1r0ssp9o1_500_large

Apa2 pon.. Infinite memang awesome.. infinite,i proud to ur inspirit.. hehe bwing3.. :D

Tumblr_m704f7m4mw1qa0m06o1_500_large
#L memang suka selfcam..haha cutetta..


4 ulasan:

~didiey~ berkata...

akak tetap suka cn blue..haaha!! ada kaitan x??hikhik

Arrien ::@man!:: berkata...

cn blue?? ermm.. sye just suka stu lgu dia jer.."love girl" haha.. juga xde kaitn dng soaln yg ditnya :D ahak3

roslita thalib berkata...

wah..peminat infinite rupanya yea.. hehe :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@roslita thalib haha..a'ah mmg mnt sesangt ngn infinite :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani