Full edit of my friend's blog. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Full edit of my friend's blog.



Tumblr_mi07vc8j3x1s4ue7xo1_500_large

Assalamualaikum :)

Bwink,bwink.. my blog berubah wajah lagi..haha jangan marah ye kepada sesiapa yang meluat gila2 tengok arrien selalu ubah wajah blog arrien nie.. hehe entah lah.. arrien nie jenis yang selalu rasa macam ada kekurangan sesuatu terhadap sesuatu.. coz i always want the prerfet thing.. :D walaupon saya tahu takde benda yang sempurna di bumi nie ~~

oke dah lari tajuk sebenarnye,sebelum arrien edi blog arrien.. ary jumaat hari tu arrien ada edit blog kawan arrien.. dye mintak tolong kat arrien untuk edit blog dia,coz dye still newbie and tak reti lagi nak edit blogskin.. so dengan berbesar hati arrien tolong dye.. malam jumaat hari tu jugak siap.. wahh..terbukti kesungguhah arrien mengedit blog dia.. wanna to see hasil tangan arrien ?? ;P


HA.. hekhek.. (rasa nak tergelak pulak) :D this my full edit of blogskin,jenuh bertungkuslumus nak siapkan blogskin nie.. ha,macam mana?? oke?? but arrien tahu arrien punya edit tak sehebat blogger2 lain yang gila rei buat blogskin.. hehe.. anyway arrien bangga lah jugak coz arrien berjaya siapkan.. tapi code blogskin yang nie arrien tak jadikan sebagai freebies blogskin lagi.. maybe ada masa arrien akan touch-up skin and jadikannye sebagai freebies oke :)
bye Wassalam ^_-

Tumblr_m6nigvc4kq1rxs29ao1_500_large

Oke,off.. my myung soo dah nak tidur.. haha.. myungsoo so cutetta ;D


2 ulasan:

aisyah fashadeland berkata...

salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

Arrien ::@man!:: berkata...

thankz..and sure.. i will follow u back.. anyway thankz 4 follow me :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani