I hate people like this!!... | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

I hate people like this!!...



Tumblr_mimj1c3hqa1qa0m06o1_500_large

Assalamualaikum :)

Yess korang baca tajuk pon dah tahu yang arrien sangat marah.. tahu lah dah lama arrien tak bukak blog,sekali bila bukak cbox berlambak chat yang seperti menipu arrien.. but arrien tak tahulah spe pembuatnye..


Korang baca sendiri apa yang ditulis di cbox arrien.. semua nama yang tulis tu,namanye berlinkkan iklan yang mengumpul duit.. kalau tak salah arrien,arrien dah bagi tahu dah yang dilarang meletakkan sebarang link earning di cbox arrien.. but tak tahu lah pulakkan,kowt2 orang tu tak faham bahasa melayu kan.. but memang arrien marah.. 

Dan yang paling penipu besarnye,bila ada yang kata dia dah click iklan arrien.. hello saudara or saudari.. kat blog sye,sye takde letak satu pun iklan oke.. so jangan nak memperbodohkan orang sangat lah... walaupon sye nie still budak mentah,tapi jangan lh awk nak tipu saya,sye tahu lah bab2 benda nie.. oke sye taknak tulis panjang2,just nasihat saye kepada orang yang buat macam nie,pless jangan nak menganaya orang dengan cara macam nie,coz perbuatan awak nie menimbulkan marah orang yang terkena

Peringatan juga : Jangan kata awak sudah follow saya kalau sebenarnye awak belum pon follow saya,TQ

3 ulasan:

Sophia Hany berkata...

sbr ye..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

Nor Aznida berkata...

sabar ye.nida pon terkena jgk..apa kata awk cri tuto cmne nk taw link 2 url blog @ iklan... nida ada baca aritu,tp lupa kt mana 1..

Arrien ::@man!:: berkata...

@sophia Hanu tq..
@Nor Aznida tq insyaallah nanty saye cri,but thankz untuk infomtion tu :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani