Reply the ask : why my header and body blog.... ?? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Reply the ask : why my header and body blog.... ??



Tumblr_mckzw41aje1rh4yiho1_500_large

Assalamualaikum :)

Kalau baca title diatas korang mesti ingat apa benda lah kan,coz title tu memang ditulis tidak habiz.. sebab panjang..hehe.. nak tahu soalan apa yang arrien nak jawab.. lihat bawah nie -->>

*kalau still tak nampak,click gambar tersebut*

Korang perasan tak,blog arrien nie,bila korang bukak dia akan keluar header and body blog dia cara mula2 kecil pastu baru besr kan??.. oke yang tu lah soalan yang ditanya oleh kak didiey dan arrien akan jawab di sini..

>>Untuk pengetahuan kak didiey and blogger2 lain.. sebenarnye arrien sekarang menggunakan template blogskin yang bace code dia takde header.. jadi header dalam blog arrien nie arrien tambah sendiri dengan menggunakan code sendiri.. sebab tu jadi macam tu.. dan sebab yang lain.. header tu lebar dia hanya 850 dan arrien telah besarkan dengan menggunakan code yang arrien punya tadi tu ke 900 untuk mengikut lebar body blog.. sebab itu jugak header tu jadi bila mula2 bukak jadi kcil pastu besr..oke.. harap dengan jawapan arrien nie dapat menjawab teka-teki yang bermain diminda-minda anda..hehe.. 

bye.. Wassalam :)

8 ulasan:

mailey jayley berkata...

owhh baru perasan . . xpela kn , x ada effect yg lain kn . .

Arrien ::@man!:: berkata...

@mailey jayley yep.. takde effect lain.. :)

~didiey~ berkata...

owh...cun cun! :D
thanx arrien ^^

Arrien ::@man!:: berkata...

oke kak didiey.. orait ;D

Rahmad Mat berkata...

baru pula terperasan..

Arrien ::@man!:: berkata...

owhh..mybe kadng2 tk prasan.. kalau org yg tngk btul2 jer prasan bnda tu :)

Izza Sakura berkata...

Owh

Arrien ::@man!:: berkata...

@izza sakura.. :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani