Tutorial : Comment Moderation. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Tutorial : Comment Moderation.



B76f28bd3888f70a6fc05600bf7fab93_large

Assalamualaikum :)

Malam nie arrien nak buat satu tuto iaitu tuto comment moderation.. sebenarnye dah lama arrien nak buat tuto nie,tapi seringkali tergendala.. jadi kali nie ad peluang arrien nk buat tuto nie.. ad yang still tak tahu comment moderation tu ap?? tengok gambar nie>>

*yang dalam kotak pink tu yea comment moderation*

 1.Dashboard > Setting > Post and comments

2.Scroll bawah sikit, korang akan jumpa "comment moderation"

3.Lepas tu  Korang tick dekat "Always"

~Still tak paham?? rujuk gambar bawah>


oke sekarang dah paham??
4.Boleh save setting!!!.. oke siap

good luck ^_^


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani