Hiatus + Exam. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Hiatus + Exam.


STICKY POST
Assalamualaikum :)

Firstly,EXO dah ada dekat malaysia.. *crying* sobs2.. oke kembali ke pangkal jalan ~,~'' EXAM!! yes3... exam,gila suka sangat-sangat..grkk.. Oke rasanye aku ada mental breakdown coz semuanya salah exo X} *abaikan*. So disebabkan peperiksaan sudah terlalu hampir,jadi arrien mengambil keputusan untuk hiatus. Dah lah peperiksaan,berderek... 2minggu lagi,peperiksaan akhir tahun,lepas sehari-dua exam trial Thanawi.. kemudian around 1-2 week lepas tu peperiksaan sebenar Thanawi.. Owh..no... -_-" btw Insyaallah,lepas habis exam bulan sepulah arrien akan update kembali oke :D kalau ada apa-apa pertanyaan,just terus tanya di Fanpage or arrien oke ^^ Dekat fb arrien lebih kerap on9 nnty,maybe hehe.. boleh juga tanya di ask.fm oke..Malas nak tulis banyak2.. just pleaze pray for me semoga arrien mudah & dapat jawab peperiksaan nanty ky :) Good luck to u all yg akan menghadapi peperiksaan besar ^_-
Ya ALLAh, Engkau berilah kemudahan kepada NOR SABRINA JALALUDDIN untuk menjawab peperiksaan, dan semoga dia berjaya didunia & akhirat, Amin :)
UntitledTumblrTumblr
XiuHan,apa korang buat?? mengutuk orang eh XD 

Please help me ^_^


17 ulasan:

♥ Lia Abdillah ♥ berkata...

Goodluck! doakan lia jugak :D http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/upsr-gulpppp.html btw, "pray for me" bukan "pray to me" tegur je. jangan marah tau kak arrien :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@♥ Lia Abdillah ♥ oke.. tq.. haha,sorry typo.. biasalah entry pantas..its oke :)

Nurazlan Azmi berkata...

goodluck akak!!!!

Najwa Ayuni berkata...

Good luck! :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurazlan Azmi tq adik :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Najwa Ayuni thankz :)

Nur Azwa Edora berkata...

get ready kayy dear !! coz our EXO akan ada warna oficial dyoran and official fan name nnti !! hehehe .. tak sgke jumpa fan exo gak kat blogger ni .. suke2 ... ! ><

Nurul Najihah berkata...

ISupportL too.

sahizatul sahimi berkata...

Good luck :)
Sahizatul Sahimi

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurul Najihah hehe,same with me ^^
@sahizatul sahimi TQ :)

UA berkata...

my friend pergi tgk mtv worldstage ari tu semata-mata nak tgk exo. Haha.
well, all the best tuk exam :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@UA haha untung lah dye dpt pergi :D btw tq ^^

Nur Ain berkata...

Nak tanyaaa, kenapa dengan L?? lansung taktau cerita. :/

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nur Ain Ada rumors yg mengatakan L ad GF,but woollim kata diaorg just kawn.. hope sngt ap yg woollim kata tu betul :(

Arrien ::@man!:: berkata...

coz dapat citer,pompuan tu bkannye baik.. dye ad buat pembedhn plastik ~~" (but i'm not sure)

syahmi arieb berkata...

Akak, boleh akak buat tutorial yang stroke bebanyak tu? And apa font tu?

Arrien::@man!:: berkata...

@syahmi arieb oke,dik.. insyaallah nnty akak buatkan..but font yg mne stu??coz bnyk jnis font yg akak guna untuk poster tu :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani