Tutorial : Download Video to JPG Converter. | I N F I N I T E

Tutorial : Download Video to JPG Converter.


best posture XD | via Tumblr best posture XD | via Tumblr
Assalamualaikum :)

Apa itu Video to JPG Converter?? JPG Converter nie ialah tempat untuk kita tukar video menjadi gambar. Selalunya orang guna nie untuk buat image gif. Macam dekat atas tu :). Btw tuto nie credit to unnie AtinVIP ^_^

1. Download Video to JPG Converter. Click gambar.

2. Apabila sudah selesai download, open file & click RUN.

3. Selepas sudah selesai,akan keluar satu tab macam nie... then click Add Files (pilih video yang hendak diconvert) > Every frame > click Convert.

4. Next dia akan ada loading,so tunggu sampai dye habis loading/convert dan korang akan dapat macam nie.
 

5. Done :)

Tutorial untuk buat image gif insyaallah kalau sempat hari nie update,arrien akan update but kalau tak sempat lepas exam insyaallah arrien update ^_^

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

thanks arrien for this tuto

Arrien::@man!:: berkata...

@Yana Nana ur wel dear :)

nurulɑnisɑh berkata...

Thanks for the tuto unnie :)

Tanpa Nama berkata...

@Arrien::@man!::

DAH LAMA KAKAK CARI TUTO NIE

Wanie Zunidan berkata...

Boleh tak tolong buat toturial nak download video dari youtube ??

Arrien::@man!:: berkata...

@nurulɑnisɑh u are wel dear :)

Arrien::@man!:: berkata...

@Yana Nana owh really ?? hope membantu :D

Arrien::@man!:: berkata...

@Wanie Zunidan Insyaallah,lepas exam & ad masa sya buat oke ^^

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani