Hotel Malaysia dalam Photobook L2?? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Hotel Malaysia dalam Photobook L2??


K`orean D`ream
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah,finally my L's Bravo Viewtiful Part2 is arrived :D I'm so happy XD Sebenarnya bukanlah nak cerita pasal photobook nie,but ada sesuatu yang menarik perhatian arrien menyebabkan arrien nak update pasal nie,huhu *poyos xp*  

Balik-balik sekolah tadi terus bukak bungkusan photobook tu and tengok photobook tu, mula-mula nampak gambar L & woohyun yg diaorang tangkap selfcam dalam pakaian hitam putih, terdetik dalam hati "Ehh,macam kenal baju yg diaorang pakai nie,tapi kat mana ek?? "


 pikir punya pikir tak dapat jawapan & terus ke page seterusnya dalam photobook tu, sekali pandang.. "owh oke cantik gambar nie" & then bila nak selak page seterusnya, "eh??? jap!". Arrien ternampak sesuatu dekat gambar tu, notice board!!.. but notice board tu menarik perhatian kerana waktu tengok tu rasa macam ada perkataan yg arrien faham,then baca satu-persatu tulisan dekat notice board tu.


Then... Bahasa Malaysia?? betul ke?? and then teringat gambar L & woohyun tadi,teringat GDA,infinite pernah datang malaysia & pakai baju tu sewaktu di GDA. Tapi still confuse coz memang ada penarangan tepi gambar tu,but dalam bahasa korea, mana lah nak faham. Kalau setakap huruf dia & nak baca tu tahu lah,but maksud dye.. mana faham. And then tanya k-popper dalam FB arrien and dye kata tu adalah Hotel Lotus di johor tapi ada yg kata ni dekat palace of the golden horses so tak tahu lah dekat mana satu XD.


Means betullah firasat arrien yg mengatakan gambar tu gambar di malaysia..haha *bangga sat XP* haha memang serius happy coz tak sangat akan ada gambar hotel malaysia dalam photobook L, ahak, Kamsahamnida L Oppa kerana telah bubuh gambar hotel malaysia dalam photobook awak XD P/s: nanty bulan 10, awak datang m'sia tangkap gambar m'sia banyak-banyak dan bubuh dalam photobook part3 awak pulak yea ,hehe ><
Btw,hope kalau photobook part3 keluar,keluar dalam bahasa inggeris..haha bye :D

2 ulasan:

shuexo berkata...

Myungsoo pernah sampai kat johor ke? Bila diorang pergi sana? laaa tak tau pon ("·_·)~ hmmm. Tapi ahah bangga woi ada tulisan bahasa malaysia kat situ hoho ^^

Arrien ::@man!:: berkata...

@shuexo acuatlly i'm not sure sama ad dekat johor or KL but diaorang memang ad datang m'sia bulan 1 hari tu untuk 27th Golden Disk Awards.. hehe tu lah,mmg bangga gile.. tak sangka :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani