Jadual Karnival Pendidikan Tinggi Negara 2015 kali ke-11. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Jadual Karnival Pendidikan Tinggi Negara 2015 kali ke-11.


 Assalamualaikum :)
Hari sabtu baru-baru ni, arrien pergi karnival nie dekat ipoh..biasalah budak lepasan SPM lah katakan huhu ..so dapat pemphlet mengenai tarikh dan tempat bagi karnival. Jadi arrien nak share dengan kawan-kawan seperjuangan yang lain, mudah-mudahan kalau ada yang still tak tahu mengenai program nie dapat tahu dimana ianya berlangsung ..bolehla dapat maklumat untuk sambung belajar kan. huhu.. Sila click pada gambar yea, sebab tu gambar scan jadi tak berapa nak jelas, kalau ada yang tak nampak juga, nie arrien listkan karnival yang masih belum berlangsung. Yang dah berlangsung zon1- zon5. Jadi yang tinggal zon6- zon 9. Pergilah sebelum terlambat. hehe ^_^
Zon 6.
Padang Kawad, UTHM, Batu Pahat Johor.
21-22 MAC 2015
Zon 7.
Cityone Megamall, Kuching, Sarawak.
28-29 MAC 2015.
Zon 8.
RTC Kelantan.
28-29 MAC 2015
Zon 9.
Kota Kinabalu, Sabah.
11-12 APRIL 2015
Masa ; 9.00 pagi - 6.00 petang (semenanjung) 8.30 pagi - 5.00 petang (Sabah & Sarawak)


2 ulasan:

Hana Arose berkata...

Wah,macam best je :-)

cantik dan comel blog Arrien

Arrien::@man!:: berkata...

@Hana Arose Yups, mmg best karnival nie. Banyak dapat info.. huhu tq ^_^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani