Milo Ais Kepal, Free! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Milo Ais Kepal, Free!


Assalamualaikum :)
Disebabkan semalam ada perlawanan bola oman lwn malaysia (kalau tak silap :D) , maka hari ni arrien dapat milo ais kepal free! yeah, my brother yang belanja. Sebabnya? semalam arrien nak tengok tv dan ruang tempat tengok TV dekat dengan bilik dia dan dia pulak kena buat kerja sekolah jadi my mom tak bagi dia tengok bola. So jalan penyelesaian dia, dia mintak arrien bukak saluran 801 dan pasang volume deras sikit. First arrien buat tak tahu, lepas tu dia pujuk & rayu dan siap berjanji nak belikan arrien Milo ais kepal dekat sekolah dia. But arrien buat tak tahu lagi.. Saja nak sakat dia, last-last dia janji nak beli milo kepal tu dengan duit dia sendiri pulak. Ceh arrien apa lagi, setuju je la. Bukan senang nak dapat milo kepal free. haha lagipun arrien bukak TV tu saja-saja je. Bukak TV, menghadap handfone je sebenarnye..huhu
Sorrylah adik (ko telah 'dipermainkan' oleh ku), haha.. anyway tq for the free milo ais kepal ye , my brother ;'D
[P/S: sedap ow, tambah sedap sebab free]

6 ulasan:

Aku Penghibur berkata...

milo ais kepal..sedapnya..lagi-lagi musim panas nie

Jom Vote blog acik bagi msmw

adk dayah berkata...

1st time dengar milo ais kepal =)

Arrien::@man!:: berkata...

@Aku Penghibur kan? memang sedap :D

Arrien::@man!:: berkata...

@adk dayah oh yeke, arrien pun tahu selapas adik arrien beli lepas balik sekolah tahun lepas..huhu

Farah Huda berkata...

Sedapnya..nak resepi.hehehe.

Arrien::@man!:: berkata...

@Farah Huda haha kena mintak kat mak cik kantik le ..haha

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani