Unisza, Uitm or Usim?! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Unisza, Uitm or Usim?!


Untitled | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Sekarang kan musim lepas results..(eh? ada ke musin tu) hehe jadi sibuk lah sikit dengan nak mengisi borong UPU bagai. Tapi ni lah masalahnya, sebelum ni dah 2 kali kemaskini borang UPU tu. First isi macam biasa sebelum results keluar, second lepas results keluar. Ni rasa macam nak update balik selepas pergi terengganu sabtu hari tu. haha Faham tak apa yang nak disampaikan? hehe maksudnya, lepas arrien pergi terengganu hari tu..dengan perjalanan jauh ..penat..membutkan arrien nak ubah pilihan UPU tu. Tahu sebab apa? sebab arrien pilih Unisza sebagai pilihan pertama! hahaha
Yang dah rasa penat pergi terengganu tu pun sebenarnya bukan dari perak, but dari kelantan.. and dari kelantan saja nak pergi terengganu dah rasa kejang satu badan, apatah lagi kalau ada rezeki masuk sana and sudah semestinya dari perak kalau nak pergi sana? mahunya reput? haha 
Jadi sekarang nie tak tahu lah, hati sedang berbolak balik. Dengan tak tahu nak pilih apa pulak untuk pilihan 2 ,3 dan seterusnya tu..haha masalah betul. Buat masa sekarang..pilihan 1 : Unisza.. pilihan 2: Usim.. pilihan 3: Uitm. Rasa macam ok dah tapi ada yang kata.. lebih baik buat pilihan 1 sampai 3 biar dari U yang sama..baru senang nak dapat.. betul ke? haha entahlah..Selalu buat solat istikharah, but takde jawapan lagi, Allah belum nak bagi petunjuk, mungkin? so arrien mohon, sesiapa yg sudi..berilah cadangan & doakanlah arrien diberi petunjuk U mana yang arrien harus pilih. :'D

12 ulasan:

Hafiz Zulkafly berkata...

hai arrien :D
btw apis student UniSZA. dari diploma sampai degree masih setia dengan UniSZA.
arrien apply course apa dekat UniSZA?

Arrien::@man!:: berkata...

@Hafiz Zulkafly hai abg apis.:) sye apply perakaunan untuk pilihan satu and stu lgi perbankan islam :)

Fatin Nurina berkata...

@Arrien::@man!:: Hai Arrien! Heh kita samalah spm leavers. Tapi kita tak mohon unisza :)

Hafiz Zulkafly berkata...

@Arrien::@man!:: eh perbankan or kewangan islam? hahaha kalau kewangan islam jadi junior apis :DD

Ahmad Izzuddin Yusof berkata...

@Arrien::@man!::
UniSZA.. UniSZA.. UniSZA.... ;p

Arrien::@man!:: berkata...

@Fatin Nurina Hai fatin,.. oh.. yeke..npe xmohon unisza? mohon ap? hehe :D

Arrien::@man!:: berkata...

@Hafiz Zulkafly EH?? HAHA entahlah.. lupa plk.. kertas yg diprint hilanglah pulak. haha owh abg apis ambik kewangan islam..susah xbelajar? hehe

Arrien::@man!:: berkata...

@Ahmad Izzuddin Yusof haha insyaallah lah.. kena buat solat istikharah banyak2 nie ..hehe

cik karmila berkata...

gud luck dear

Hafiz Zulkafly berkata...

@Arrien::@man!:: quite tough. tapi nama pon belajar kan. mana ada senang. hehehe

Arrien::@man!:: berkata...

@cik karmila TQ ^_^

Arrien::@man!:: berkata...

@Hafiz Zulkafly haha betul tu,..

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani