New Online Shop. ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

New Online Shop. ^_^


Assalamualaikum :)
Sebelum ni ada je arrien bukak online shop, tapi disebabkan hal-hal tertentu yang tidak dapat dielak, arrien terpaksa tutup online shop tu. Kemudian arrien terus stop. Masuk bulan nie adalah dah dalam 2 bulan berhenti. Lepastu disebabkan kebosanan yang melanda dan rasa teringin nak cari duit sendiri sikit, arrien cari peniaga yang memerlukan agent dropship, so hasilnya arrien bukak online shop baru. Silalah follow ig shop arrien tu, and kalau sudi beli lah yea. hehe [follow NS shoppe 07
so harap anda semua dapat support arrien ye. Arrien baru lagi dan sangat-sangat memerlukan sokongan anda. hihi sayang korang. Insyaallah,mungkin barangan yg arrien jual tu,arrien akan updatekan juga diblog ini & mungkin juga di fanpage arrien. So mudahlah bagi yang tidak ada instagram untuk membeli jugak kan? oke ini entry pendek saja sebenarnya. bye, assalamualaikum ^_-

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani