BIG (Korean Drama) | I N F I N I T E

BIG (Korean Drama)

 
Assalamualaikum everybody.. :D

Second post for today..hehe.. tadi arrien done tengok cerita BIG iaitu korean darama.. wahh best sangat2.. serius.. 3 jam arrien menghadap lappy untuk tengok 3 episod.. but tak abiz lagi..ada 13 episod lagi.. serius best sangat.. korang tengok la.. kelakar.. ceria.. sedih.. semua ada dalam cerita nie..

Sinopsis
Cerita nie mengisahkan seorang remaja berusia 18 tahun Kang Kyung-Joon (Shin Won Ho) yang baru pulang dari U.K yang pulang ke korea.. Pada suatu hari Kang Gyung (Shin Won Ho) telah kemalangan dengan Seo Yoon Jae (Gong Yoo) seorang doktor dan juga merupakan tunang kepada Gil Da-ran (Lee Min-Jung). Kedua-dua mereka (Kang Kyung-Joon & Seo Yoon Jae)  telah lemas dan Seo Yoon Jae mati dan Kang Kyung-Joon koma.. tetapi apabila Kang Kyung-Joon sedar,ia mendapati bahawa ia berapa didalam badan Seo Yoon Jae, mereka telah tertukar badan.

Nak tahu apa yang jadi selepas tu,korang mesti tengok BIG sekarang.. so best :D

Watak-watak Utama.


  Lee Min-Jung (Gil Da-ran)


Shin Won Ho (Kang Kyung-Joon)

 
 Gong Yoo (Seo Yoon Jae)

But arrien lagi suka diaorg nie.. Walaupun nanty kalau korang tengok cite nie yang hidup balik tu Shin Won Ho (Kang Kyung-Joon) but dye ada dalam body Gong Yoo (Seo Yoon Jae)..arrien tak berapa minat Gong Yoo (Seo Yoon Jae) so that why arrien tak minat dye main watak (Kang Kyung-Joon).. but terpulang pada korang untuk menilai cerita nie.. and semoga enjoy tengok cite nie yea :)
 


Lee Min-Jung (Gil Da-ran) & Shin Won Ho (Kang Kyung-Joon)

*Bye :) 

 


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani