Welcome My 100 Follower :) | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Welcome My 100 Follower :)


 
Assalamualaikum,salam aidiladha ^^

Hello fwen.. see my title?? yeah... follower sye akhirnye sudah mencecah 100 ke ats..hehe.. sungguh tak sangka.. elok2 pulak dapat follower ke 100 time raya nie :) 
Tapi kan sian kat arrien,dah 2 tahun jadi blogger,bru skrang (tahun ke 2) dapat follower lebih 100... ye la mana tak nye..maklum lah..Gadiz PMR.. uptade pon jarang2 dulu kan.. apatah lagi nak pergi terjah-menerjah blog orang nie.. nie nasib lah abis PMR rajin sikit my pergi BW,uptade, nak join segmen2 nie.. kalau tak..hrmm..tak tahu lah nak kata.. But..thankz a lot to my 100 follower coz sudi follow my blog *Eh3 jangan ingat arrien tak berterima kasih kat korang pulak..arrien baru nak ucap nie,sabar lah :D* oke thankz jugak kepada all my follower yg sudi follow my blog.. walau pon blog arrien tak lah sehebat blogger2 yg memang dah hebat tu... korang sudi follow jugak yea ^_-

Nak tahu siapa follower ke 100 sye yang bertuah tu?? saye rase nie dye -------------->>>Wanie


Lihat,kemas kan blog dye.. arrien rasa dye guna Blogskin kowt... kalau salah tekan,mintak maaf yea wanie :D.. bertemakan warna coklet...sungguh tengang melihat nye.. pandai pilih warna.. ;).. header dye pon comel jer kan.. anyway..thankz follow me ky :) kalau korang sudi,jemput2 lah lawat blog wanie tu yea ^_^

Bye,wassalam :)

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani