Sakit badan gara-gara memasak.. -_-"" | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Sakit badan gara-gara memasak.. -_-""


Assalamualaikum ur all.. :)

Apa khabar korang..?? sihat ?? alhmdulillah.. hari nie arrien tak berapa sihat.. sakit2 badan and deman.. gara2 penat memasak dekat sekolah semalam,terus arrien deman.. maklumlah,tak sempat nak sembuh deman yang sebelum nie,dah kena berjemur seharian dekat padang sekolah..bukan sebab kena denda ke apa ye..but semalam ada pertandingan memasak sempena aktivi selepas PMR.. sebab tu lah..nie tengah tulis nie pon sebenarnye tangan arrien tengah sakit.. tapi gagah jugak tu nak tulis kat blog dye uh :p hehe... bukan apa rindu kat blog nie.. :D

Tapi apa2 pun memang kenangan masin lah kiranya sepanjang ada kat sekolah tu dah tiga tahun..walaupun sebelum nie ada jugak kenngan2 manis kat sekolah tu.. tapi yang nie lah yang paling tak kan dilupakan,sbb sampai sakit2 my badan..hehe..and paling best jugak sebab kena masak nasi tomato,ayam masak merah and acar timun... haha korang rasa pelik tak,buat pertandingan tepi padang,tapi masak ala2 dah macam rangcangan master chef.. dengan kena guna kayu api nye,dengan pisau tak cukup untuk potong bahan2 sampai kan terpatah2 pisau tu...disebabkan tak tahu lah kekanasan atau geram kena masak semua bagai tu.. haha.. but memang tulah sweet memori yg dapat selepas PMR nie *^^

Ary nie pulak sebenarnya ada sukaneka and gotong royong.. tidak nak pegi..tapi bila teringat sakit2 badan nie,tak jadi lah pergi,my mom pon larang..dye tak bagi pegi sbb nanty lagi teruk.. tak silap2 ary bulan buatnye org tak lari lagi,arrien jatuh dulu.. hhahaha..tak ke haru nanty.. hehe

okelah yang tu jer kowt selepas lama la jugak arrien tak menguptde kat blog nie..huhu.. insyaallah.. see u all at my next entry :)



2 ulasan:

Haruno Hana 하나 berkata...

akak pun suka memasak ^^ tapi lagi suka menjahit.. buat kek n roti pun faveret :)
done follow ur blog :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Haruno Hana,owhh.haha.. saye tak suka menjahit..hehe..susah.. memasak lagi sengn.. :D
wahh..pandai lah akak menjahit..hihi..

anyway,thankz yea kak..coz follow me :)
insyaallah sye follow kmbali.. *^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani