SelamaT harI raYa AidilAdha!! ^_- | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

SelamaT harI raYa AidilAdha!! ^_-



Assalamualaikum muslimin dan muslimat :)

Sedar tak sedar esok kita akan raya Aidiladha iaitu dikenali juga sebagai raya korban.. Kita sebagai umat islam,jangan hanya menyambut aidildha hanya untuk makan daging lembu tu jer..hehe tapi kita kena ungkap kembali sirah nabi Ibrahim yang sanggup mengorbankan anak nye kerana taatnye pada perintah Allah.. oke sempena hari raya AidilaAdha nie blog arrien nak bertukar wajah.. sesiapa yg dah lawat blog arrien pagi tadi n semalam,mesti dah tahu kan... but malam nie blog arrien berubah sedikit dengan header yang arrien baru buat tu.. Kalau Buruk diam jer lah yea,kalau cantik pandai2 lah fikir..hehe..

Before:


After :)


Hope korang semua suka... tapi arrien tak la sehebat blog korang2 yg awesome tu.. hehe
oke lh.. wassalam.. and last nak ucapkan dekat all my follower n blogger sekalian.."Selamat Hari Raya AidilAdha" :)

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani