Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat


The Diary of Didiey

Assalamualaikum sahabat *^_^

Selamat malam korang semua.. malam2 nie arrien nak join contest from kak Didey yg telah sudi menjemput arrien untuk join contest nye.. tak sangka pulak hehe :) but sorry terlambat sehari selepas dijemput,tapi still join yer.. :D
Bertemakan Saya Sayang Kamoo Sahabat..dan contest akan tamat pada 15/11/2012.. so cepat2 jom join,click banner cepat..rugi spe tak join..hehe (gurau je,trpulang pada kamu yea nak join ke tak :) )

Sahabat ku:


Sahabat ku si hitam manis :)
Mula berkenalan ketika form2 kerana dye baru masuk ke sekolah sye..seorang yg sangat2 peramah and ceria sangat2..suka kawan dengan dye... apabila sye ada masalah,dye sanggup tolog sye selesaikan masalah tu.. senyuman nye manis,wajahnye keanak-anak kan sangat tenang dipandang..mendapat gelaran FAFU oleh rakan setingkatan.. tak pernah buat orang marah malah selalu cuba untuk menghappykan org lain..tak tau lah ap yg ada dalam kepala dye tu..mybe happy always jer kowt yg dye tahu :D hehe..susah nak cari orang macam nie,sporting habiz ^_-

Biodatanya:
>>Fatin Nabilah Mat Fuzi
>>ex-student MTQ
>>seorang yg ceria.
>>Kawan ku yg paling ku sayang :D




Si Suara kartun ^_^Berkenalan ketika pertengahan tahun tingkatan1.. mula2 masuk,serius ingat dye anak org2 kaya coz muka ala2 org bandar gitu.. hehe..(padahal org taiping jer pon..ahak :p) seorang kawan yang ceria n peramah...tak pernah segan silu untuk berkenalan dangan org ;)
Makin rapat ketika form3 (sekarang nie) coz memang satu kepala dengan dye..apa2 kitaorang nie lah yang selalu bersepakat... suka bergaduh dengan dye sebab bila usik dye, dye akan menjerik dan keluarkan suara kartunnye itu.. time tu lah org akan ikowt balik cara dye menjering..haha happy sangat.. selalu saling meluahkan perasaan sebab kita dua org ni,memang suka meluahkan perasaan sesama kami.. selalu memberi kata2 semangat (walaupon dye tak pernah nak dengar kata2 semangat dri org lain) itulah yg membuatkan dye seorg kawan yg istimewa dan syg sangat2 dekat dye :)

Biodatanya:
>>Asma shahidah Baharuddin
>>Taking by my Cousin ;D
>>Tetap dengan penderiannye yg kadang2 tak berapa nak logik tu.. -_-"

Untuk Kamu Sahabat: )


Sahabat...
Hargailah bila bersahabat...
Sayangilah bila bersama....
Maafkan bila terluka...
Rinduilah bila berjauhan..
Fahamilah bila keliru...
Nasihatilah bila terleka,dan................
Tegurlah bila tersilap..
..................Manisnya bersahabat kalau ikhlas......,


Friends ;D
 We shared Smiles..
We wiped the tears and
through the years...
Our friendship has grown
along with us.....
You are truly
a wanderful part of  my life................

Tag:



Nak tahu hadiah2 nye?? nie dye>>


Tempat pertama (ENTRY TERBAIK + MENARIK)
  Sehelai shawl satin bercorak.   2 helai shawl cotton.  Sehelai tudung bawal printed. 2 helai inner shawl.
 Sehelai inner neck.  2x home-made felt brooch.
Tempat kedua (ENTRY TERBAIK + MENARIK)
  Sehelai shawl satin bercorak.  Sehelai shawl cotton.  Sehelai shawl jojet plain.  Sehelai inner shawl.  2x home-made felt brooch.
Tempat ketiga (GAMBAR TECANTIK + CUN)
  Sehelai shawl satin plain.  Sehelai shawl jojet plain.  Sehelai inner shawl.  2x home-made felt brooch.

oke menarikkan hadiah2 dye..join cepat..cop3 sebelum tu nak join betulkan niat ye..kalau ada yg nak join semata2 nak hadiah.. tukarlah niat nak join kerana Aku sayang Kamoo sahabat ;D

16 ulasan:

Yana Blogger berkata...

thanks sebab thanks aya ye!saya nak join!BTW nice blog..

Arrien ::@man!:: berkata...

@Yana Blogger oke ur are welcome :)

mungoo berkata...

follow dr segmen yg sama :)

http://www.storyofheartt.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@mungoo Thankz singgah sini ^^

Aida Omar berkata...

Heheh.. sorang si hitam manis yang happy go lucky sorang lagi bersuara kartun bila terperanjat.. memang sweet moga berkekalan hendaknya :)

Aida pun join segmen yg sama :)
http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Amalia berkata...

wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

Arrien ::@man!:: berkata...

@Aida Omar hehe.. mudah-mudahan hendaknya :) thankz kak aida ^^

Cik Amal berkata...

good luck dear, dah lama follow sini
saya pun, join, cuma member2 saya jenis gila2
tak tahan gelak
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@Cik Amal thankz cik amal..huhu

Arrien ::@man!:: berkata...

@Amalia haha..mudah-mudahan... amin :)

Nurfara Hani berkata...

Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurfara Hani tq coming here fara ;)

ツainjalutツ berkata...

heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

gud luck !

Arrien ::@man!:: berkata...

@ツainjalutツ tq ain.. insyaallah sye ke blog awk pulk yea.. thankz a lot :)

mawar berduri berkata...

dari segmen yg sama..dah follow awk..jom follow sy ..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Arrien ::@man!:: berkata...

tq mawar.. insyaallah sye follow awk balik yea ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani