Akhirnye L Oppa..... | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Akhirnye L Oppa.....



Tumblr_mjv3ps0xpt1rxr7suo2_500_large

Assalamualaikum :)

Yeah i coming back.. wuhuuu... *ada macam infinite come back tak?? haha * miss giler kat blog nie,but semalam ada lah curi-curi update but tu ialah update pantas..hehe

Back to title.. akhirnye L Oppa?? what?? apa tu?? hehe sebelum2 nie arrien ada update entry sempena befday L oppa right?? so bagi eLement di twitter semua nye menunggu-nunggu update dari L oppa.. dan akhirnye..

'

18 jam yang lalu... L oppa telah update di twitter nye dengan memberi inspirit present... LOL comel bangat..haha (kan dan masuk bahasa indon) :D lihatlah lesung pipit nye yang arrien sungguh-sungguh jeles.. dengan muka comel nye yang arrien rasa nak cubit-cubit jer..haha dah la buat muka comel dye tu.. grkkkkkk.... wuhuuu.. but memang happy.. semalam telah keluar mv infinite Man In Love,




Wahh.. arrien suka.. ceria sangat.. kalau lagu sebelum2 nie kebanyakkan lagu kelihatan matang,but nie comel and ceria.. hehe

Tumblr_mk0byaljdi1rcwy6qo1_500_large

Lihat baju L oppa... mesti gambar yang dye update dia tangkap selepas rkaman MV tu hehe..coz baju nye sama mcm dlm video...haha

Tumblr_mk05j1nc2n1s7wn2yo1_1280_large

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani