Cover novel keluaran PTS ala-ala gambar artis korean?? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Cover novel keluaran PTS ala-ala gambar artis korean??



Tumblr_mf2yhkfmcf1r6qzm5o1_500_large

Assalamualaikum :)

Baru balik dari bukit Fraser petang tadi,malam nie terus update coz arrien memang xcitet giler kalau ada kena mengena ngan artis korea nie :D Dan baca tajuk di ats?? ofcourse dah baca kan.. korang caya?? dah ada yang pernah jumpa?? ker arrien yang ketinggalan zaman baru tahu?? haha apa-apa lah.. bagi yang tak percaya or belum tahu,nak tengok bukti?? here--->>


See.. arrien bukan minat pon dengan jang geun suk,tapi arrien letak gambar dye sebagai gambar entry coz ada novel yang cover depan gambar jang geun suk.. ^^ realy same kan?? arrien tahu pon sebab lepas balik dari bukit Fraser singgah Mydin and terjumpa tempat buku-buku novel nie,arrien memang kaki novel dan tetiba pulak jumpa buku yang kawaii2 ala artis korean nie.. haishh.. lagi semangat lah nak beli.. yang arrien beli pulak buku yang nie--->>


Lihat lah jejaka itu.. kalian tahu siapa beliau?? hehe sudah tentulah Kim Hyun Joong oppa kita.. haha coz arrien minat dye lah mata nie nampak terus gambar dye walaupun telah dilukis menjadi kartun.. hehe

Tumblr_ls1155o45s1r3u2w7o1_500_large

And arrien rasa jugak girl tu muka dye same like geum jan di (nama watak dalam BOF coz i dont know her real name.. lagi pon sye suka kalau dipanggil dengan jandi jer ^_-) same right?? 

And novel lain yang cover ala2 artis korea--->>


U all know gambar tu macam siapa pulak?? ha ofcourse lah watak dalam cite Full House.. :D

Fullhouse_large

and last-->>


Erkk.. ~~'' yang nie.. ermm arrien tak tahu lah pulak gambar macam siapa... hehe but bila arrien search at internet and ada yang mengatakan watak Arumi tu macam Choi Min ho ..

Choi_minho6_large

And si penulis sendiri mengatakan .. kalau anda baca buku ini sila bayangkan choi minho dengan style rambut samurai ikat belakang .. haha (kelakar bila dibayangkan tapi itulah dikatakan oleh penulis XD) dan dengar2 akan sambungannye  bertajuk  mian-heyo, aiyani wah mesti best kan.. coz ramai yang mengatakan best.. hehe.. takpe2..nanty ada duit kita beli satu-satu ^_^


Bye ..wassalam ^_-






2 ulasan:

Adib Veron berkata...

Hahaaa dah baca semua :) Perasan tak muka Aiyani tu ambil gambar Fatin Liyana. Hikhik :) Comel ja XD

Arrien ::@man!:: berkata...

@Adib Veron wah untung lah.. hehe eh a'ah bru perasan.. patut lah ad dengr2 orang ckp mcm tu jugak :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani