P R A - H I A T U S. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

P R A - H I A T U S.



*Physics!! own aku bangga coz aku pun belajar Pyhsics xD*

Assalamualaikum :)

Kembali ke pangkal jalan (Template) :p sungguh fedup untuk guna blogskin selepas code skin yang nie hilang-->>


sungguh arrien fedup.. nak buat skin lain semalam punya la jenuh,coz takde idea and semalam fikir punya fikir akhirnye buat keputusan untuk guna template desingn and arrien akan Pra - Hiatus. Tahun depan dah nak SPM, F4 nie pulak ada exam penting jugak iaitu Thanawi (Sijil agama Islam) kalau gagal tak tahu lah nak cakap apa.. so lebih baik pra-hiatus yer tak. Dah lah kelas sains dengan thanawi lagi.. aduhh pecah kepala kowt ~~ Lagi pun baru-baru nie dapat azam baru selepas baca novel TUNAS karya Hlovate.. Novel dye memang best,sambungan dari novel aA+bB.. nak tahu macam mane cite dalam Tunas tu beri semangat baru dekat arrien untuk belajar?? korang baca lah sendiri ek,malas nak tulis panjang-panjang.. :D tapi sesiapa yang kelas sains dan perangai dye ala-ala malas nak belajar tahu mahu berjaya elok sangat baca buku tu,coz ada aura bila buku tu.. haha jangan dah baca lupa baca buku pelajaran sudah ^_- 
and sorry kepada kalian-kalian yang menanya tuto or whatever di Ask box or CBox coz arrien maybe tak sempat untuk mebalas or membuat tuto untuk anda, i'am so buzzy now :)

Sebelum nak mengakhiri entry nie,and sebelum bermulanye blog ini Pra-Hiatus.. arrien nak bagi korang gift :D ambik lah kalau nak,sorry kalau buruk coz cincai punya keje.. lagipun sikit jer,ada 5 icon Kim myung soo 
just 4 u all ^_^

   

Oke bye,Wassalam -_^
 



2 ulasan:

Haruno Hana 하나 berkata...

haha! comel sangat MV ni x) hehe.. study elok2 dik.. tahun depan SPM :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Haruno Hana 하나 hehe oke thankz akak :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani