Tutorial Blogskin : Put Link in Bloglist. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Tutorial Blogskin : Put Link in Bloglist.



Tumblr_mk5wtofqcf1qa0m06o1_500_large

Assalamualaikum :)

Kata pra-hiatus but hari nie jer dah dua kali update.. yeah emang lah,kok saya hendak menjadi orang yang sombong,jadi terpaksalah balas soalan dari mereka dong.. haha ha kan dah terbabas gi indon XP


Tengok lah,kesian dekat orang yang tanya nie,sampai sakit-sakit tulang tengkuk dye tu :D sorry yer kepada tuan yang tanya coz lambat buat tuto untuk soalan awak tu.. takde masa + malas .. damn.. ~~" 
Disebabkan dye tanya macam mane nak letak link dekat bloglist so

1. Pergi ke code bloglist korang.
2. Copy code bawah nie

<a href="http://arrienlove.blogspot.com">

3. Pastekan sebelum nama di bloglist tu.
4. Contoh :

<a href="http://arrienlove.blogspot.com">▼ NAMA BLOGLIST </a><br>

5. Preview and save.

Note :
MERAH : URL blog yang korang nak letak dalam bloglist.
OREN: Nama blog orang tersebut




Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani