Someone New :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Someone New :D



Tumblr_mcamuejbil1r05l6io1_r1_500_large

Assalamualaikum... :)

Yeah sekarang memang saye jarang update.. bukan sebab apa , kerana masa dan pelajaran sangat mencemburi arrien..hehe tambah-tambah pula,kebuntuan idea nak update apa.. memang blank.. padahal blog selalu bukak just tak update jer.. ahak3..

oke3.. someone new..?? what?? arrien dah cari pengganti baru ker?? sebelum nie arrien ada BF ker?? 
>> ah'ah.. memang arrien ada BF.. korang jer tak tahu.. hnsome2 pulak tu.. korang mesty jelous.. nak tahu sape dye orang tu...?? alah,search jer dekat Google tu... belambak gambar BF arrien.. lagi pon arrien tak sempat lah nak snap gambar diaorang coz jauh sangat.. kat KOREA tu... susah ohh nak sampai.. haha..
*jangan termuntah baca ayat diatas*

Tumblr_mh1h8scdpv1rflbk5o1_500_large

Let's meet exo!!! oke arrien nak mula minat diorang lah.. a.k.a BF saye lah semua tu.. :p habis tu L nak letak mane?? owh.. a'ah lah.. nak letak mana ek??? letak dalam gambar jer boleh?? hehe.. nothing3.. i still fan L oke... just semenjak dua menjak nie,ramai sangat kawan-kawan arrien yang nak minat L.. arrien tahu lah kan,minat tu hak masing-masing.. but yang arrien tak suka nye.. diaorang nie kes macam hipokrik.. u know!!... Mula2 sewaktu arrien kata arrien minat L,mesty diaorang kutuk L.. wahai eLement2 diluar sana.. korang jugak mesti marah kalau orang kata L itu lembu, right?? ha macam tu lah arrien rasa kalau contoh orang kutuk BF korang ker,family ker en.. so that why arrien berani kata diorang nie hipo coz.. kutuk2..n bila orang tunjuk gambar L.. ha mula ternganga.. n dan terus mengaku "wifeu L" OMG.. i hate u fwen!! sumpah menyampah.. 

Aweuosjcmaahkbd_large

Disebabkan itu,hati arrien mula terdetik nak minat Luhan.. takpe lah kan.. janji "L" tu still ada dan bermakna L tak pernah dilupakan.. *ohh no, mcm drama pulak :D* oke so bermula hari ini Luhan dengan rasminye menjadi bias arrien dan exo menjadi salah satu group yang arrien minat..
*mohon sabar yer Luhan,coz saya baru berjinak-jinak nak minat awak.. maaf kalau mengambil masa yang lama coz,L masih didalam hati.. ahak :P*



apa-apa pon.. MyungHan always in my heart after Allah and Rasul :D anyway sedapkan MyungHan tu.. haha tetiba tapat idea bagi gelaran tu pada diorang diatas tu.. Sarangheyeo MyungHan... ^__^

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani