Freebies : Blogskin We Are One (EXO-M) | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Blogskin We Are One (EXO-M)


Tumblr_mh27gcck4r1rl3s3zo1_500_large

Assalamualiakum :)

Freebies new skin again... Inspirasi dari Exo-M haha.. almaklumlah diaorang dah jadi bias arrien :D Basecode dari Blogskin Nothing's over coz malas nak buat baru XD

Baca arahan sebelum download :

 Dont remove the credit or i kill u!
 Dont Basecode.
 Comment first before download.
 Please x3 Hargai hasil tangan orang lain dan jangan cuba untuk menipu!
 Ini ialah basecode saya dan special thankz to Atin Vip and Yasmin Unnie atas inspirasi dari blog anda ^_^



47 ulasan:

Zelo is jelly berkata...

Saya guna ea? :) Btw, mcm mana nak tukar dia punya header?

Arrien ::@man!:: berkata...

@Zelo is jelly oke guna lah :D awk cari http://i.imgur.com/2pkiDSj.png dan tukarkan dengan link header yg awk nak bubuh tu ^^

Zelo is jelly berkata...

Okay. Thankyou very very much ;)

Arrien ::@man!:: berkata...

u are welcome :D

Mrs Byunnie berkata...

Akak! saya guna tau...thankKyu!

Arrien ::@man!:: berkata...

@Mrs Byunnie oke wc :)

Shakila Shuhairy berkata...

guna blogskin nih ehh? btw, sangatlah lawaaa ^ ^

Arrien ::@man!:: berkata...

@Shakila Shuhairy oke,anyway tq :)

Hana Hazis (RenHana) berkata...

lalalala... nak blogskin ni... nak nak nak nak... excited!!! :) bleh kn2?? tp nnti sy nk tkar header... xpe kan?? :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Hana Hazis (RenHana) haha oke ambil lah,nk tukar header,boleh jer,silakan :D

Maryam ♥ berkata...

Saya guna blogskin ni ehhh ?! Lawaaaaa *.*

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Maryam ♥oke,silakan :)

Sarah Othman berkata...

saya guna

Arrien ::@man!:: berkata...

@Sarah Othmanoke ^

Nurazlan Azmi berkata...

alan guna ya skin yg comel ni tapi alan tukar header dan tukar jadi tema big bang boleh??

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurazlan Azmiboleh jer..but jangan buang credit ky :)

Nurazlan Azmi berkata...

ok...tak akan buang nak tanya gambar kat post title tu berpa besarnya??

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurazlan Azmilebih kurang 90x90.

Aimi Nur Rafidah berkata...

saya guna blogskin ni yaa :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Aimi Nur Rafidah oke dear :)

Teya_Hayla berkata...

Izinkan saya guna ^o^

Arrien ::@man!:: berkata...

@Teya_Hayla oke silakan :)

Afiys Ase berkata...

saya amik yee . gomawo :)

Arrien::@man!:: berkata...

@Afiys Ase nae, :)

Tyqa Aqis berkata...

@Arrien ::@man!:: Arrien saya guna ea? sorry lmbt bgitau >.<

Arrien::@man!:: berkata...

@Tyqa Aqis oke n it's oke :)

Amirah Wowwh berkata...

Mira nak guna blogskin nie ea ? Lawa lh ! ^^

Arrien::@man!:: berkata...

@Amirah Wowwh oke dear :)

Aimie farzana berkata...

Saya guna ekkkk :)

Syaz Az-Zahra berkata...

Sis, I take your bio codes ok

syasya khamsirol berkata...

i'm use rhis skin.nomu yeoppo eunnie :)

Arrien::@man!:: berkata...

@syasya khamsirol oke, owh.. kamsahamnida :D

Aimie farzana berkata...

arrien sya nk tanya~ sya guna blogskin exo, mcm mana nak tukar warna huruf entry post :)

Siti Marlina berkata...

saya guna blogskin ni...tq^^

Afina Amira berkata...

saya gune yea.. thanks

Fanss Girlss Exo berkata...

saya guna blogskin anda yerr :))

Arrien::@man!:: berkata...

@Fanss Girlss Exo oke :)

Siti Nurhazimah berkata...

Nak guna blogskin boleh? Thanks ^-^

Arrien::@man!:: berkata...

@Siti Nurhazimah yups, sure.. silakan :)

FatinNS♥ berkata...

saya nak guna boleh? :)

two moon berkata...

Unnie,sye guna blogskin ni ye ^^ gomawo

fatihah tarmizi berkata...

sy guna ye :)

Arrien::@man!:: berkata...

@fatihah tarmizi oke :)

korean dance berkata...

Awak, awak, awak, saye gune keyy .

ciciey ayie berkata...

Nak pakaii >< Saya pakai tauu. cantik sangat ..

EyelinerBaekhyunnie Kpoppers V berkata...

@Arrien ::@man!::
saya gne ea?

Mikasa Strauss berkata...

basecode, don't worry 100% about the credit
Hack me if I don't write your name..

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani