Awal cuti sekolah VS Hujung cuti sekolah T_T | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Awal cuti sekolah VS Hujung cuti sekolah T_T



Tumblr_mkhlc6tev61r8vsjdo1_r1_500_large
*So cute myungsoo LOL*

Assalamualaikum :)

Yah esok sudah sekolah selepas seminggu jer cuti.. haha ayat macam nak cuti lama lagi tuh, XD Firstly Chukadurimnida to Infinite for their first place song Man In Love.. :D

Yayayaya!!! awal cuti sekolah VS hujung cuti sekolah, nak tahu apa yang terjadi kepada arrien ketika perlawanan nie?? -_-"

Awal cuti sekolah


Yess sye boleh lending waktu mula-mula cuti sambil baca majalah and lukis anime, Itu lah kenyataannye selain dok menghadap lappy takde keje lain baca novel or majalh.. Keje sekolah?? hehe

Hujung cuti sekolah


Yeahyeah3.. dalam bilikku bukan lagi penuh dengan majalah but letak bertukar dengan buku-buku kerja rumah yang semestinye berlambak tu -_-" sampaikan atas meja tulis tak muat,coz penuh dengan buku yang bertimbun-timbun terpaksa buat atas katil.. haha memang kalau tido tu sekali-sekali dengan buku lah gayanye... bukan malas nak kemas but dah takde tempat nak simpan,full semua laci, tak tahu lah.. terlebih buku gamaknye :D

Awal cuti sekolah 2


Kalau awal-awal cuti sekolah ary tuh,boleh lah arrien dok menghadap buat benda-benda yang memang takde faedah nie,sekarang?? bila esok nak sekolah dah~~"""

Hujung cuti sekolah 2


Sekarang nie,ha dok menghadap benda nie pulak lah.. kena tengok jadual selalu,tiap2 malam tu memang wajib dah,coz dengan jadual untuk pergi sekolah esoknye, pastu dengan tengok jadual untuk dirumah,petang nie subject apa yang kena belajar or what ever.. haii.. memang memeningkan kepala and meletihkan!!

Tapi nak buat macam mane kan,biasalah tu lumrah seorang pelajar,memang itulah kejenya setiap hari,takde benda lain.. pergi sekolah,balik sekolah, buat homework and esoknye pergi sekolah balik kecuali time cuti,tu pun homework dah tunggu atas meja tu.. haila.. otuke nasib badan.. haha !!mengeluh pulak dye nie!!
ish3 XD

apa-apa pun,kepada yang sekolah esok,kalau homework tak siap lagi,ha cepat-cepat siapkan malam nie,ada masa lagi.. nanty tak pasal-pasal berdiri luar kelas hehe anyway bye3 nak pergi kemas buku untuk esok and sebagainye.. and startlah kejarangan arrien untuk mengupdate blog yer.. huhuhu wassalam ^_^

Tumblr_mkhaxpgip91r2mivjo2_500_large
*ANNYONGHIGASEYO ^_-*



2 ulasan:

Naruha Atsuko berkata...

smpat lg melukis ea. haha

Arrien ::@man!:: berkata...

@Naruha Atsuko yeah mestilah,itu hobi sye .. wajib...haha XD

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani