Cursor request + Busy. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Cursor request + Busy.



Large

Assalamualaikum :)

Aku kepenatan seperti L oppa, dalam minggu nie! ~~

Sungguh-sungguh busy minggu nie, minggu depan dah start exam, memang rasa macam dah nak rebah kepenatan dah dalam minggu nie. Tapi pergi sekolah pun, lepas time rehat arrien terpaksa pergi bilik sakit coz kena gastrik,aduh memang sakit sangat. Busy punya pasal,sampai pemakanan pun tak teratur!! -_-"
Lagi satu,sekarang memang stress sebab dok risau nak jawab exam next week. Dah lah first time jawab soalan ikut format SPM, banyak subjek yang sampai 3 paper. Memang keje mengeluh je minggu nie.

Haish nak salin jadual pun letih coz banyak sangat mata pelajaran nak exam,tu belum lagi examnye ! - say MY FRIEND

Sorry kepada reader blog arrien and orang-orang yang maybe request something like edit blog, ask for the tuto and sebagainye,sorry kalau tak dapat tunai kan. Bukan sombong taknak buat or kedekut ke apa,tapi masa sangat cemburu dengan saya. Memang arrien tak sempat nak buat semua-semua tu. Nak update nie pun curi masa. Nanty kalau dah habis exam,insyaallah arrien akan buat semua apa yang korang mintak oke :) sekarang memang tak boleh,SIBUK.
Adik seorang adik nie dye mintak arrien buat blogskin yang macam arrien pakai sekarang,sayang nye nak bagi lah adik coz baru guna..hehe tapi its oke insyaallah esok arrien akan bagi freebies blogskin yang hampir but no 100% same like me :D
Lastly,ini cursor request di cbox yang dimintak oleh adik YUI .
Wahai adik,sorry kalau tak memenuhi cita rasa adik and sorry kalau tak lawa coz sekarang otak memang tak dapat memikirkan nak buat cursor macam mane sebab otak memang dah blank kerana fikir pasal exam..hehe, WASSALAM ^^

http://i.imgur.com/6wtErpT.gif

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani