Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon




Assalamualaikum :)

Dijemput oleh kak izyan so arrien nak join segmen nie petang nie.. jom ramai2 join,click banner kawaii atas tu oke ^_- syarat memang simple :)

Cara pemilihan pemenang

-Memilih 30 blogger berdasarkan 100% random.org.
 -Blog 5 yang terawal akan menjadi bloglist selama setahun sehingga awal bulan 2014.
-Pengumuman bakal pemenang akan diumumkan sehari selepas tamat segmen.(26/5/2013-Ahad)

Tarikh tamat penyertaan :

25 May 2013 tepat pukul 10.00 malam

Mangsa tag arrien : Kak nurul ^_^ *lama tak tag kak nurul* :D

8 ulasan:

Nurul Yuyu berkata...

akak dah join dah segmen ini.apapun thanks ye sebab tag akak :) hee~

GOOD LUCK xD

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurul Yuyu,owh..hehe oke anyway welcome :) and thankz ^_-

Liyana Erythrina berkata...

hai ! yana datang sini dari segmen yang sama.

good luck ! ^^,

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Liyana Erythrina tq,good luck too ^^

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ berkata...

Datang sini nak check sama ada linknya betul ada tidak,apa2 pun terima kasih kerana sudi memberi sokongan pada segmen pertama yan..:)Tunggu keputusannya pada 25/5/2013 bulan ni :)Saya menghargai sokongan anda..:D

Boleh check senarai peserta kat sini.

http://izyan-mydiary.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@ ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ oke :)

Diera Tekikushika berkata...

hai dtg sini melawat kawan baru. salam perkenalan. baru sempat nak menjenguk. jemput singgah blog kita pulaks. =)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Diera Tekikushika hye..salam perkenalan kembali.. insyaallah nnty sye ke blog awk pulk yea :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani