New Skin + My art. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

New Skin + My art.




Assalamualaikum :)

Second entry for this day, baru nak bagi tahu my blog change again,maybe ada yang dah tahu.. sesiapa yang dah terjah blog arrien semalam and sebelum entry nie mesti dah tahu, nie just untuk yang tak tahu lagi! XD arrien tukar skin, memang penat gila nak buat skin nie,coz yang paling rumit dye punya navigate,memang susah, ada jugak orang pernah suruh arrien buat tuto untuk navigate macam tu,but not like that .. grkk ==" no i mean navi memang yang macam tu but kedudukan dye jer yang lain,macam di skin nothing over arrien nie.
So sorry sangat-sangat coz sampai sekarang arrien tak buatkan.. bukan tak nak buat,tapi masa tak mengizinkan,tuto itu maybe sangat rumit so memerlukan masa yang agak lama,jadi insyaallah cuti bulan 5 and wifi pun dah oke arrien akan buat,sekarang dengan takde masa and maklumlah guna "berokband" nie memang kadang2 siput pun cepat,adoii ~~" Ada juga yang suruh arrien buat tuto  untuk buat skin sendiri,tu pun sorry juga,alasan dye still sama,masa tak mengizinkan and tuto agak rumit and susah.perlukan masa yang lama. apa2 pun,arrien janji arrien akan buat,just tak tahu lagi bila,insyaallah arrien akan buat oke.

Sekarang arrien just buat tuto yang orang tanya and tuto tu simple and senang nak buat,oke ^_- back about my new skin, kelabu+soft blue. Look so cool for me,haha memang tak menyangka pun akan terhasil skin yang macam nie,tak tahu lah,tetiba minat warna yang cool nie, lagi pun L oppa kan cool,so blog nie pun tema macam dye juga XD


Gambar-gambar pun kebanyakkan guna warna yang cool haha (blue). Maybe ada yang tak suka dengan skin arrien yang dingin jer dipandang nie,biean ek! sorry! coz nie cita rasa arrien,and ini skin arrin,jangan kutuk lebih-lebih yer, tapi kalau ada yang kurang korang boleh tegur,but kutuk?? I KILL U, araseo? :D

Sekarang arrien minat pula buat poster,thankz to her and her for awesome tuto.
Lets see my poster ^_^

My first trial


My second trial


My third trial


New trial


Oke semua nie hak milik arrien oke,dont take it!! 

Ha,oke tak?? hehe still lagi dalam proses belajar nak buat poster nie,coz arrien tak mahir macam korang oke, ^_^ lagi pun buat memang untk happy-happy jer, saja suka-suka coz i like grafik XD
oke idea dah tak keluar untuk terus menulis,ha owh yea drama  <Shut Up! Flower Boy Band> dah ada di TV2, wahh haha semalam tengok, memang gila excited arrien.. sepanjang tegok tu tak berhenti-henti sengin,kalau orang nampak mesti ingat arrien gila.. haha memang *gila* dengan kim myung soo!! haha,
Walaupun dah habiz tengok cite tu,but bila ada di TV2 memang rasa nak melompat! poyo kan?? XD maklumlah rumah arrien takde astro,so dalam banyak2 channel (tak banyak pun,4 jer :p),arrien just minat tengok channel TV2 and NTV7 yeah dua tu jer coz selalu ada cite korea,arrien jenis tak minat tengok malay movie or drama walaupun arrien orang melayu, just sekarang satu jer yang arrien tengok cite melayu <sebenarnye Saya Isteri Dia> coz dah baca novel dye and nak tengok pulak cite dye.. hehe Selepas nie memang akan selalu tengok TV2!! haha


sumpah,teruja gila tengok dye semalam kat tv2 :D

WASSALAM ^_^

4 ulasan:

♥ layla naziera ♥ berkata...

cantiknya art work kamu sayang . *jealousy disini . bdw susah la nak buat , try banyak kali still takpaham dengan tutors dea . . sobsob :'(

Arrien ::@man!:: berkata...

@ ♥ layla naziera ♥ thankz.. hehe mula2 buat dlu pun sye tak brpa fhm,bet lme2 dh oke,rsa senang jer,so dont giveup oke ^_-

seenot berkata...

sekarang ni ada lagi ke cerita tu ? Dia start bila ye ?

Arrien ::@man!:: berkata...

@seenot ad lagi.. bru jer start.. ;)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani