Freebies Blogskin : Secónd Confessión | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies Blogskin : Secónd Confessión



Large

Assalamualaikum :)

Ada ke yang belum tidur tengah-tengah malam nie?? tengok minhyuk dah mengantuk,kesian dye..hehe
Seperti yang dijanjikan pada entry yang sebelum nie dan untuk orang yang mintak skin nie,arrien akan bagi freebies blogskin yang hampir sama dengan skin arrien sekarang nie,but not 100% same oke..haha sorry kalau combine warna tak cantik,tak tahu nak buat tema warna apa,so campur-campur lah,tapi still lagi dekat-dekat warna grey-blue ^^

Ini full template dari saya so DONT REMOVE THE CREDIT or I KILL U!! :)
So harap korang suka, and sudi2 lah comment kalau dah ambil and guna yea^_^



2 ulasan:

Humairatul Zaqqira berkata...

Unnie , mcm mana nak letak lagu ?

Arrien::@man!:: berkata...

@Humairatul Zaqqira here > http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/tutorial-mp3-player-like-me.html :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani