Sekolah | Exam | Cuti ^^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Sekolah | Exam | Cuti ^^



Tumblr_ml906gfocd1rhnypoo1_500_large

Assalamualaikum :)

Luhan oppa nampak lain gila bila ubah warna rambut tambah2 pakai spek besar..haha hampir arrien tak kenal :p
oke sebab template blog dah berubah,mood nak guna blog template sudah kurang,so sekarang berubah blogskin kembali.. hehe *memang fav aku tukar-tukar skin nie :D*


Header jer yang arrien pernah guna sebelum nie, sehariah arrien habis kan masa edit-edit blogskin nie jer, haha memang suka buang masa arrien nie :D

yeah,perkara yang membuatkan arrien malas.. bila hari ahad malam isnin.. LOL rasa sekejap jer kowt cuti 2hari. Rasa macam tak cukup,so short!! esok nak kena pergi sekolah,malam nie tak boleh tidur lewat. wawawarghh.. tak suka,hobby arrien dah lah suka tidur lewat (sebab tu lah gi sekolah mengantuk !! :p) tapi memang bukan jenis arrien untuk tidur awal,paling awal pun pukul 12,tu paling awal.. kalau paling lambat,4.30 pagi?? haha *mesti korang kata !gila!* tu lah,kalau baca buku sampai pukul 4.30 pg tu mesti arrien pandai,coz hari baca buku lama2.. but itu hanyalah ilusi XD

Buku tak baca lagi,exam pertengahan tahun minggu depan oke,memang arrien malas, (asyik2 malas3,bila nak rajin?? ) esok periksa,malam tu!! haha time tu baru gila rajin, -jangan tiru perangai saya yg buruk ini- =,="" Tapi nasib baik setiap kali ujian takde lagi yang gagal,still mainten, tapi disebabkan tu lah tak pernah dapat no satu semenjak masuk sekolah menengah,nasib baik top 10 lagi,kalau tak alamatnye blog nie takkan pernah diupdate (coz my mom maybe akan tak bagi langsung bukak internet)

Yeah,masa yang ditunggu-tunggu, CUTI! gila tak sabar, minggu depan exam 2 week,selepas tu cuti pertengahan tahun!! but ada satu tak suka , homework wajib ada punya! >_>" grkkk... apa2 pun insyaallah arrien akan update balik cuti nanty, (but korang jangan percaya cakap arrien,kata cuti nanty,tapi percayalah mesti ada update entry baru sebelum cuti nanty,coz arrien pantang ada peluang,tengok lappy kosong takde orang,wifi oke terpasang!!) yea that is me, tapi kalau isnin hingga jumaat nie,arrien boleh janji,bwt kalau dah ada hari sabtu n ahad tu,kalau iman kuat memang takkan bukak internet.. haha terukkan ! :D
apa-apa pun,cuti! aku tunggu_''

oke dah pukul 11,kalau tulis panjang2 lagi alamatnye tidur lambat lagi,so stop disini dulu,
bye Wassalam ^_^

2 ulasan:

Haruno Hana 하나 berkata...

lawa.. simple tapi kemas :) cuma rasa font kat entry macam kecik aje.. kalau besarkan sikit okey kot.. well, nak bagi pendapat aje :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Haruno Hana 하나 owh thankz n also thankz untk mngur sye,sye akan cuba buat yg trbaik n sye akn ubah font sye :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani