Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin ♥ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin ♥




Assalamualaikum :)

Actually bukak blog malam nie bukan tujuan untuk update pun,but ternampak GA nie lah yang arrien terus update malam nie :D GA Canon Camare by Miraa Hussin, 

Sebab arrien nak menang GA nie:

You want to know something?? I actually really like snapping pictures, haha walaupun canon camera itu sebuah tabung,but I want to very much the fund. Because what?? because tabung itu seperti canon camera yang selama ini memang menjadi kegilaan arrien yang memang minat gila menagkap gambar, arrien nak tabung tu juga coz tabung tu seperti canon camera yang L(Infinite) juga memang suka tangkap gambar menggunakan canon camera,dan last tujuan arrien nak menag GA nie coz arrien nak simpan duit dalam tabung tu lah,bila penuh boleh beli real canon camera kan?? haha


  • Hadiah utama: Tabung Canon + 1 year membership @MHB + RM5
  •  Tempat kedua: Tabung Canon + 1 year membership @MHB
  • Tempat ketiga: 1 year membership @MHB
  • Random winner using Random.org: Tabung canon


Oke sorry panjang punya sebab,coz awak mintak lebih 50 patah perkataan,so memang lebih sungguh ^_-
dan sudah follow,sudah like,sudah click and sudah ikut semua syarat.
Agak-agak boleh menang tak?? hehe hope so  ^_^

GA tamat setelah bilangan penyertaan melebihi 300 @ 400.


9 ulasan:

Arya Addin berkata...

Assalamualaikum :) Jemput join . btw Good Luck !

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/04/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html

-arya addin's-

Afifah Hayati berkata...

datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

From the same giveaway :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Rieya Ramlee berkata...

singgah dari GA yang sama!! Good luck!
http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Arrien ::@man!:: berkata...

tq u all :)

muslimah sejati berkata...

salam ukhwah , dari GA yang sama :) jemput join :P follow me :))
http://awekbananana.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@muslimah sejati tq coming here :)

Directioner berkata...

Hikma pun join GA ni jugak :) Meh laa singgah , http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/05/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Directioner tq coming here.. oke insyaallah nnty sye singgh sne :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani