Congratulations Dato' Lee Chong Wei.. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Congratulations Dato' Lee Chong Wei..

Assalamualaikum..

Dah lame dah arrien tak update dekat blog nie kan... dah bersawang dah... urm.. (asal tak de semangat nak tulis nie!! aigoo..~)
Oke sebenarnye sya sedih nie... korang semua mesti tengok kan semalam,perlawanan FINAL antara Dato' Lee Chong Wei dengan bdx poyo negara China tu kan (I hate he name!!)

Sumpah semalam saya rasa macam nak menagis dah lihat DLCW kalah tipis semalam..sedih tengok muka dye yang tahan air mata waktu acara penyampaian hadiah tu... sebakk!!...
(oke ak tak tau dah nak ckap ap,fill sedih tu masih ad nie :'( )

Oke apa2 pon taniah kepada DLCW coz telah bermati-matian bermain untuk mengharumkan nama Negara kita MALAYSIA... saya bangga sangat jadi rakyat Malaysia.. 

yeah.. DLCW chayoik3...

 Sedih lihat DLCW sedih :'(



Look ble dye lap air mata dye tu,air mata ak pulak yang rasa nak menitik.. 
mmg sedih gle..

Congratulations DLCW. we are very proud of you....

 Oke setakat nie dulu untuk entry yang dah lama xpost,n ble post pendek jew... kbaii...

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani