Tutorial Find Blog Id. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Tutorial Find Blog Id.

Assalamualaikum semua ^^

Hari nie mood arrien rajin pulak nak buat tutorial..tapi hari nie tuto nye yang senang2 jew,lebih kurang untuk blogger2 yg junior (eh perasan dah hebat dalam dunia blogger nie,urmm hampeh) huhu.. oke hari nie tuto about mencari blog id,sesetengah new blogger tak tahu nak cari dekat mane id blog tu kan..oke lets we learn it (merapu jew bahasa inggeris tu -_-*)

First:
1.Open dashboard > Design.
2.Lepas tu akan keluar page macam nie kan:-


3.Copy code yang dalam kotak tu ye and than paste jew dekat tempat yang korang nak pastekan..
4.oke done!!.. selamat berjaya :) do comment yea,^^

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani