Tutorial: 1 Page,1 Post. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Tutorial: 1 Page,1 Post.



Large

Assalamualaikum

Oke post yang kedua untuk hari nie,Sebelum tu korang tolong click NIE kejap yea :) oke back to title iaitu cara untuk buat 1 Page,1 Post..
jom ikowt cara dibawah:-

1.Log In blogger> Dashboard >Setting.
2.Lepas tu korang click Post and Comment.
3.Kemudian korang akan nampak perkataan Show At Most kan?? betol2 atas sekali right..
4.Lepas tu korang tukarkan number tu menjadi satu,like this :-

 5.Jadi korang boleh dah la save.. very easy right..huhu..
oke done,comment and like kalau menjadi,
Kalau tak menjadi jangan segan silu untuk bertanya oke,insyaallah arrien akan tolong yg termampu :D


5 ulasan:

yayasyira berkata...

arrien..sekarang kan blog dh tuka yg baru..cam ne nk gne yg cre bru pnye?lia xjmpe pon show at most tue..

Jesica정수연MeMiy berkata...

@yayasyira Haah betul tu

Arrien ::@man!:: berkata...

@Yaya & @Jasica.. owh ada awk just cari di post and comment,nanty awk akan jumpa..

Nurul Zahirah berkata...

Thanks! menjadi jugak...

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurul Zahirah u are welcome..

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani