School said let come to him.. waaa... :0 | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

School said let come to him.. waaa... :0


Assalamualaikum n salam syawal yang ke-8.
 
Haii korang,apa khabar?? mudah-mudahan sihat semua yea..insyaallah.. urmm sedar tak sedar dah masuk hari ke-8 dalam bulan syawal nie kan.. sekejap sangat.. and yang paling sekejap jew rasa ialah cuti,coz esok dah nak skolah.. waahhh... ku tak mau pegi sekolah...
 
Yeahh,,macam nie lah muka malaz nye nak sekolah... :(
 
Yang tu tak kesah sangat..yang kesahnye bila bukak sekolah maknenye exam pon terang tang2 dah tunggu kita.. yang tu lah yang very3 lazy tu *k,aku memeng malaz kalau bab2 belajar nie!!*
Tapi kalau tak gi sekolah rasa rindu pulak kat kawan2.. urmm serius so miss them... (diaorng yg sye rindu tu semua pompuan yea..takde laki2.. nnty korang kata ap plk enn..korang bukan leh percaya..hehe kidding only.. lgpun my class mate semuanye pompuan oke2!! )
 
This not mean miss to people oke!! *oke bi ak merapu*
 
To my blog,I SURE MISS YOU A LOT... wawaaaa.. sumpah sayang nak tinggal blog nie walaupon hanya sementara.. "blog,awklah perkara yg paling sye sayang" oke dont worry yea my dear blog... sye akan kembali kepada awk selepas sye habis exam yg membebankan tu ye... #macam dah tak betol dah ak cakap sorg2 ngn blog!! wthever!!..
oke lah malaz nak tulis panjang2..nanty lame2 nanty makin sedih pulak.. oke arrien ingin memohon maaf yea kepada semua2 follower n pembaca2 yg sudi membaca entry di blog arrien nie.. and arrien harap korang dapat mendoa kan arrien yang terbaik dalam exam PMR tahun nie yea.. Doa korang sangt bermakne untuk arrien.. k lub u all!!!!!! Wassalam..
 
 

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani