Freebies:Backround Flower | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies:Backround Flower


Assalamualaikum semua.. ^^

oke hari nie arrien bosan sangat.. jadi dari tak wat apa baik arrien bagi freebies untuk korang yea.. huhu.. oke this is my first Freebies.. the freebies is background yang cute2 ofcourse le..heehe.. oke but kalau korang dah ambik tu bagi lah tau dekat arrien eh,sekurang2 nye arrien tau yang korang ambik :) and the important makesure korang credit kan kat arrien oke... syg korang ^^*



http://i1125.photobucket.com/albums/l595/Arrien_Amani/cute-backgound-pattern-074.jpg

http://i1125.photobucket.com/albums/l595/Arrien_Amani/cute-backgound-pattern-084.jpg





http://i1125.photobucket.com/albums/l595/Arrien_Amani/flowers-pattern-025.gif




http://i1125.photobucket.com/albums/l595/Arrien_Amani/flowers-pattern-029.gif




http://i1125.photobucket.com/albums/l595/Arrien_Amani/flowers-pattern-030.gif




http://i1125.photobucket.com/albums/l595/Arrien_Amani/flowers-pattern-033.gif

2 ulasan:

Insyirah berkata...

macam mana nak kredit eh?
becoz kita dah ambik satu background awk..
please answerr tq :)

Arrien ::@man!:: berkata...

awk boleh creditkan di credit section awk oke :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani