Salam Lebaran,Maaf Zahir & Batin ^^ *with new skin!!* | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Salam Lebaran,Maaf Zahir & Batin ^^ *with new skin!!*

Assalamualaikum n salam lebaran kepada semua pembaca blog arrien.

Sedar tak sedar dah masuk bulan syawal dah pon kan.Macam tak caya pon ada sebab rasa mcm semalam jew kita mula puasa..tengok2 dah raya..pantas nye masa berlalu..umur kita pon makin singkat la kan.entah dapat jumpa kew tak lagi ramadhan tahun depan..mudah-mudahan dapat bertemu lagi ramadhan tahun depan.Aminn. :')

Sebenarnye arrien post pagi2 nie coz nak wish Selamat Hari raya to you all..Semoga kita semua kembali kepada fitrah.insyaallah..



Alang2 raya nie kita pakai baju baru untuk raya,biar la blog kita pon templet baru kan.haha.. oke arrien tukar templet baru sempena hari lebaran nie..tak lawa pon kan arrien punya nie.. kalau ikoet kn nak hadiah kan skin ie kepada pengguna blogskin,tapi macam mane entah,tak boleh nak download masuk dalam blogskin pulak.so arrien guna jew lah arrien punya nie..Btw nie just sementara jew kowt,sbb arrien lebih suka guna desing templet dari old templet,.. nanty kalau oke blogskin tu,arrien bagi pada sesiapa yang nak..hehe.. 

oke apa2 pon SELAMAT HARI RAYA KEPADA UMAT ISLAM!!.. kbaii.. Nak gi solat hari raya :)

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani