Finally, it changes ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Finally, it changes ^_^


Untitled | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Alhamdulillah, tercapai juga hajat nak tukar 'baju' blog. Design dia sama dengan yang sebelum nie, cuma arrien tukar color and sikit-sikit sahaja yang arrien ubah. Arrien pilih tema warna hitam malap + putih coz warna tu memang fav arrien. Lagi pun,sebelum nie arrien ada mengadu dekat cousin arrien yg arrien katakan dekat dia,arrien takde idea nak tukar blog tapi nak sangat tukar. And then dye kata "Tukarlah,buat guna warna fav ang. Aku kalau tengok blog ang yang warna pink tu boleh sakit mata kowt,pink dye kelabu sangat *loghat kampung*".

Arrien yang memang ada sama perasaan dengan dia iaitu nak tukar ke warna fav arrien tambahan pulak dah lama sangat tengok warna pink yang bukanlah fav arrien sampai dah naik jemu pulak tengok. XD So awak semua suka.haha :D

Owh ya,first time buat header macam tu,inspirasi dari seorang blogger nie *lupa pulak nama dia ~~*. Agak buruk disitu. Hehe.
Oke,if awak nak comment tentang blog arrien yang baru nie plez nice comment only :) oke? ^_-
Bye :)
Before

After

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani