Pemenang Top Refferal First GA by Atiqah Jaidin & Arrien Amani. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Pemenang Top Refferal First GA by Atiqah Jaidin & Arrien Amani.


EXO ♡ | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Alhamdulillah semalam telah tamat First Giveaway by Atiqah Jaidin & Arrien Amani ^_^ Sekarang tiba lah masa untuk mengengumumkan Top Refferal First GA by AA & AA (huhu nama singkatan ;p) dari Blog Arrien Amani, untuk top refferal blog Atiqah Jaidin tunggu unnie atiqah update yea ;) Sorry kalau tiada banner khas untuk meraikan top refferal,tak sempat nak buat. ^^ anyway Siapakah?? Adakah anda?? atau anda?? maybe anda?? hehe oke lets cheack it out,siapakah orang yang telah mempermosikan GA ini dengan bersungguh-sungguh :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Taniah kepada Top Refferal :D. Sila pilih Satu Sahaja hadiah di [SINI] dan hantar maklumat berikut di fanpage arrien {SINI}. 
Nama :
Link Penyertaan :
Hadiah pilihan : {satu sahaja} [contoh : Top Up RM10 by Siti]
Pemenang Top Refferal diberi tempoh selama DUA HARI  untuk tuntut hadiah, jika dalam masa dua hari tidak tuntut, top refferal lain akan dicari ^_^ Tuntut hadiah bermula 29/11/2013 - 31/11/2013.

Pemenang random dari blog Arrien Amani akan diumumkan setelah Top Refferal tuntut hadiah ^_^

2 ulasan:

Aefa Aerisya berkata...

tahniah pemenang :D

Anis Farhana berkata...

Haii. pasal spam tu kan, xpandai la nak terang. hehe. boleh baca - mysterygurl97.blogspot.com/2011/12/korang-sayang-blog-tak-so-jangan-spam.html

kalau spam link churpchurp, earning xnaik pun. kalau pihak churpchurp tau awak spam link churpchurp, churpchurp awak akan digantung. so, dah tak boleh guna churpchurp tu :)

gitu lah maksud jangan spam. hehe :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani