Idea, Please come to me!! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Idea, Please come to me!!


Xiumin
Assalamualaikum :)
Seperti yang arrien update di fanpage arrien tadi, arrien nak buat blogskin coz ramai yang mintak arrien buatkan blogskin baru. But arrien betul-betul takde idea nak blogskin. Bukan setakat sejam arrien menghadap code untuk buat skin baru,tapi dah hampir dua jam. Nak buat macam nie,tak kena..nak buat macam nie,tak kena juga.. haish.. sungguh arrien kebuntuan idea.

Tak mungkin lah baru beberapa bulan tak sentuh code,hilang terus semua pasal code..owh no,no,no *sang A-pink Nonono XD* Tapi tengok lah,blog arrien pun dah lama tak tukar,selalunya arrien tukar je kan. Nie arrien rasa blog arrien nie paling lama dalam sejarah arrien tak tukar "baju" dye -_- Macam serius je... macam hilang idea jer.. hekhek.. So sorry everyone.. kalau nanty suatu hari idea datang baru arrien buat skin baru yea.. haha ;D

Rasa macam nak bunuh je code tu,coz idea tak datang-datang XD
LOL LUHAN LAY!!! XDDD
Haha,aku gelak setiap kali terpandang gambar nie. Luhan,awak buat macam tu dekat Lay..Manly la "sangat".. XD

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani