Exam Lagi?? --" | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Exam Lagi?? --"



MyungL

Assalamualaikum :)

Sorry kalau dashboard korang hari ini asyik nampak entry dari arrien,dari pagi sampailah petang nie.. bukan nye apa,coz seminggu tak update blog and lepas nie kena simpan lappy balik.. apa lagi sebabnye, sudah tentulah EXAM,EXAM,EXAM.. ya Allah,penat kowt. Baru minggu lepas habis exam semenjak 7 minggu,bayangkan arrien exam ary tu hampir 4 minggu kemudian habis cuti 2minggu exam lagi 1 minggu.. erkk.. akak2 or abg2 U ada exam macam tu?? kalau ada.. tak tahu nak kata apa.. arrien nie budak sekolah menengah atau budak U?? *krik3* terdiam.......

Baru seminggu habis exam pertengahan tahun,minggu depan exam penggal ke 2 pulak.. urm, Satu perkataan jer boleh menggambarkan keadaan otak dan fizikal arrien sekarang iaitu L.E.T.I.H. Tak de benda lain dah.. hanya letih..heish,bila tengok keadaan F4 sekarang nie pun dah rasa sesak nafas,bila teringat yang arrien akan duduki SPM tahun depan lagi rasa bagai nak nazak.. takut tak payah cakap.. urm,boleh ker arrien nak hadapi next year ye?? dah lah dengan kelas sains lagi,cikgu2 pulak,asyik letak harapan dekat budak kelas sains.. kenapalah tak letak harapan dekat kelas lain,ingat kelas sains semua kena pikul harapan orang yang bertimbun-timbun tu ker?? erkk *kan dah terover* sedih and tukut.. ~~"

[PICS] 130615 Myungsoo – When I Fall In Love Hi-touch Event in Nagoya | INFINITE 7 SOUL

Takpe lah, arrien akan cuba buat yang terbaik.. kepada u all,plez doakan untuk saya juga supaya mudah menjawab segala exam yang bakal arrien hadapai dan yang paling penting supaya arrien berjaya dapat mumtaz(cemerlang) dalam Thanawai tahun ni and 11A+ untuk SPM next year,insyaallah..Amin.. wish me good luck oke :) so arrien akan kembali hiatus.. penat sudah menghadap and melepas kan rindu dekat blog nie seharian,esok dah tak boleh kowt,,coz.. STUDY !! exam isnin nie -_-" bye wassalam ^_^


3 ulasan:

EyraKieyra ; berkata...

Hwaiting~You can do it ^^ Just berdoa~~keke

yasira rusydinah izni berkata...

gud luck!insyaallah mesti boleh buat punya..

http://menjadisesuatuygsempurna.blogspot.com/

Arrien ::@man!:: berkata...

@EyraKieyra oke..btw tq for the support ^^
@yasira rusydinah izni Tq sis :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani