Running Man Datang Malaysia 21/9/2013 ? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Running Man Datang Malaysia 21/9/2013 ?






Assalamualaikum :)

Semenjak dua nie, kepada peminat running man mesti sudah dengar yang running man hendak datang Malaysia kan.. Bwt bila,21/9? urm entah ramai yang kata tidak sure,bwt tarikh itulah yang arrien kerap dengar sekarang nie. Tapi sebelum nie put ada yang kata running man nak datang bulan 4 hari tu,bwt itu pun hanya khabar angin,lagi pun bulan 4 and 5 hari tu negara kita ada sejarah besarkan,iaitu pilihan raya. That why diaorang tak jadi datang bulan 4 hari tu?? haha i dont know. Yang sekarang nie yang pasti ialah showcase sparta kim joong kook dekat Malaysia :D yuhooo.. Tapi kepada peminat-peminat Running Man,kita tunggu dan lihat oke? adakah benar dengar khabar-khabar angin ini?? we see.. :D
Teringin nak pergi,bwt sure-sure tak boleh..saye budak-budak LOL :X

4 ulasan:

Puteri Afiqah berkata...

yea! tak sabrnye.. hihi :)
tapi saya pon budak2 jugak.. huhu~

Arrien ::@man!:: berkata...

@Puteri Afiqahhuhu memang tak sabar :)

Shin Neul Mi berkata...

Nak pergiiii~~~Yg bulan 4 aritu,dah rancang nak pi but nipu je lebihhhh~

Arrien ::@man!:: berkata...

@Shin Neul Mi hehe.. thu takpe.. ><

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani