Twitter and WeHeartIt dah Berubah Wajah ek?? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Twitter and WeHeartIt dah Berubah Wajah ek??



luhan - Google 搜索

Assalamualaikum :)

Baru seminggu jer arrien tak on9,tengok-tengok macam-macam dah berubah. Semalam on9 twitter terperasan ada something yang lain dekat twitter tu,rupa-rupanye ada sedikit perubahan dekat bahagian Who To Follow tu. Eh2 nox3.. bukan tu jer,sebelum nie pun memang dah ada perubahan dekat bahagian edit profile right??, ish banyak jugak yang dah berubah rupanya kan. Negara semakin maju,masa semakin pantas tu lah jadinye kan? ~~erkk "


Satu lagi site yang arrien perasan sudah berubah semalam,ialah weheartit.. hehe weheartit tu memang tempat fav arrien cari gambar yang cute2 tu. Oke dah masuk cite lain :D weheartit tu lagi lah,kalau tidak silap arrien dua hari lepas arrien baru jer arrien update gambar dalam tu,but it still wajah lama dye.. tapi semalam arrien bukak,tengok2 dah berubah dah.. oke tak tahu nak kata apa --" dulu berubah sikit,sekarang dah berubah lagi sikit,kalau sesiapa yang memang rajin buka site nie mesti akan perasan perubahan tu.. macam arrien XD


Apa-apa pun, rasanye site2 nie pun macam manusiakan,makin hari makin ada yang berubah kan.. apa2 pun.. kita sebagai manusia mesti berubah kearah yang lebih baik oke. macam site2 nie,diorang berubah untuk menambah baikkan. :) *Yang pasti nasihat untuk diri arrien sendiri juga and kepada semua juga :D


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani