Freebies : Header K-POP (SHINee) | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Header K-POP (SHINee)




Large
Assalamualaikum :)

Sekejap jer dah nak sekolah balik kan? :( rasa macam baru semalam cuti,lusa dah nak sekolah.. (mood malas ~,~") huhu oke lah, dah nak sekolah alamatnye blog pun akan jarang update..lolo *kenyataan yang harus diterima --" so nie nak bagi freebies header k-pop (shinee member fan club),sorry to say,arrien rasa kali nie memang tak kemas,arrien rasa yang shinee and teamin punya jer cantik bagi arrien coz dibuat seminggu yang lepas dalam mood tengah rajin,tapi yang lain..urm tak tahu lah,arrien buat petang tadi coz ingatkan yang sekolah dah nak bukak and freebies nie tak dipostkan lagi, design pun same jer,(malas) itu punca dia hehe :X ada jugak yang mintak arrien buat skin shinee,but takde masa lah. Nanty ada masa arrien try buat,nie arrien bagi header free dulu :D Comment sebelum ambil oke ^^ be nice :)
No-ReFreebies!!
Ukuran : 890 x 300

http://i.imgur.com/TqFxpIR.png

 
http://i.imgur.com/KNgPrRW.png

http://i.imgur.com/rFN65WM.png

http://i.imgur.com/eisBMse.png

http://i.imgur.com/nFJAbbu.png

http://i.imgur.com/btBlWmJ.png


3 ulasan:

cik wieda berkata...

wahh !! nak curik satu ye :D

intan nursyafiqah berkata...

omo !! SHInee ... adk amik !! heee ... ^^v

Arrien ::@man!:: berkata...

@ cik wieda @intan nursyafiqah oke :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani