Freebies : Top Button (K-Pop Boy Group) | I N F I N I T E

Freebies : Top Button (K-Pop Boy Group)



(2) myungsoo | Tumblr

Assalamualaikum :)

Ada someone mintak arrien buat freebies top button infinite yang macam arrien guna sekarang. So nanty disebabkan arrien asyik-asyik buat freebies berkaitan dengan infinite jer,jadi kali nie arrien nak bagi group lain juga,baru adil kan ?? Hehe :P . Sebelum ambil better comment oke :) Sejejurnye arrien nak kata,freebies nie tolong jangan RE-FREEBIES yea. Just untuk korang guna kay ^_-
No Re-Freebies or Re-Post.

BEAST
 
http://i.imgur.com/ODVycqN.png
EXO-K
http://i.imgur.com/u37rggT.png
EXO-M
http://i.imgur.com/OX5TRqi.png
SHINEE
http://i.imgur.com/3a4QveJ.png
INFINITE
http://i.imgur.com/6TS2DVh.png
B.A.P
http://i.imgur.com/YqRyR0o.png


10 ulasan:

EyraKieyra ; berkata...

Eyra ambil Infinite ya ^^

Arrien ::@man!:: berkata...

@EyraKieyra ;oke :)

Arina Azman berkata...

Arina abik exo-k ye

Arrien ::@man!:: berkata...

@Arina Azmanoke :)

Rena_Ru berkata...

Onnie :) I take EXO-M :)Gamsahanida ~

Arrien ::@man!:: berkata...

@Rena_Ru oke dear :)

aiman liyana samat berkata...

nanti bila copy link tu, nak letak ne erk??

Arrien::@man!:: berkata...

@aiman liyana samat cari tutorial "cara letak top button di blog" kemudian letak link tu pd tempat yg disuruh :)

Tanpa Nama berkata...

take one ! :)

Tyqa Aqis berkata...

Tyqa Amik satu ye ^^ Anyway goodluck for your SPM :D

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani